SJAJNA VEST: Domaći ljubitelj fudbala, developer radi na novoj fudbalskoj simulaciji!

esport-simulacija-fudbal-rur
Sjajna vest za ljubtelje esporta (FOTO: RUR)

Scenu fudbalskih simulacija dominiraju PES i FIFA, a nedavno se pojavio i novi rival na terenu, UFL. Ipak, mnogi bi se složili da scena već godinama nema ništa novo da ponudi.

Dok većina nas u nadi čeka da nešto novo ”padne s neba”, jedan domaći developer je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke.

Indie developer Stefan Stojković je za Play! otkrio svoj interesantni projekat, koji datira još iz 2017. godine. U pitanju je fudbalska simulacija iz trećeg lica, nastala iz ljubavi prema FIFI i malom fudbalu.

”Dugo sam igrao FIFU i uvek mi je falila ta perspektiva iz prvog lica. Doživljaj samog igranja je dosta bolji kada možete da vidite ono što sam igrač vidi na terenu. U FIFI postoji ugao kamere iz trećeg lica, ali nije to to.”

Prvi build ovog projekta okačio je na Steam. Iako je prošao solidno, Stefan sa novostečenim iskustvom planira da osveži igru i krene sa razvojem ”od nule”.

Početni plan je da objavi demo na Play Store-u i Steam-u, i da doda režim igre 1 na 1 i kastomizaciju igrača i terena. Svaki teren će imati navijače koji će nositi boje klubova.

Dalje planira da uvede režim igre za 2v2 i 3v3, potom 5v5 i 7v7, a kasnije možda i više igrača. Postojaće transferi i sistem ekonomije u igri. Klubovi će moći da biraju svoje dresove, grbove i boje.

Pogledajte gejmplej ovde.

Izvor: RUR

VEĆ KRAJ: Todorović završio učešće na regionalnim PES kvalifikacijama za IeSF šampionat!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: 1.1 MILION EVRA – NAJVEĆI JACKPOT NA SVETU – MERIDIAN ISPLATIO U NIŠU!

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime