Stigao je novi trejler za eFootball

e football-trejler-pes
Besplatni PES izlazi 30. septembra! FOTO: RUR

Dugoiščekivani trejler za eFootball je konačno stigao i sada možete detaljnije videti šta će nam sve doneti nova fudbalska simulacija! Trejler pogledajte OVDE.

Ako vas i dalje buni šta je eFootball, to je „nova“ fudbalska video igra u proizvodnji Konamija, kompanije koja stoji iza PES-a i koja je odlučila da promeni ime legendarne igre.

Oni su doneli odluku da 2020. godine po prvi put posle mnogo godina ne izbace novi PES, kako bi mogli da se fokusiraju na 2021. godinu, gde bi uveli novi endžin, koji bi drastično promenio igru.

Samim tim su se odlučili da promene brending, jer će igra takođe po prvi put ikada biti besplatna za igranje. Doduše, kako možemo videti i u trejleru, jasno je da se radi o nekadašnjem PES-u, pošto će sam stil igre ostati sličan onoj igri na koju smo se navikli.

Iako znamo da će eFootball izaći na jesen, još uvek nemamo informaciju o tačnom datumu. Potvrdili su da će početkom jeseni izaći prva verzija igru u kojoj ćemo moći da isprobamo samo nekoliko klubova, kao i da će biti omogućene cross-platform partije za igrače sa konzolama.

Do kraja jeseni će Konami uvesti i Online Team Building lige, koje bi najviše trebale da podsećaju na Fifin Ultimate Team. Takođe bi tada mogli da očekujemo da će biti uveden i cross-platform između igrača za računarom i igrača sa konzolama.

Kako se vama dopada eFootball?

SRBIJA JE ŠAMPION EVROPE! Đorđe Milićević sa 3-0 slavio u finalu Nacionalnog PES21 Kupa

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Analiza evropskih fudbalskih takmičenja sa Nebojšom Todorovićem! | Meridian Sport Fokus Podkast EP19

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime