Kad Srbinu proradi inat: Sad ću da te polomim

4
Damir Mikec
(FOTO: OKS)

Najbolji srpski strelac Damir Mikec postao je šampion Evrope na nedavno završenom kontinentalnom šampionatu.

On je tim rezultatom došao i do plasmana na Olimpijske igre koje će se održati u Parizu sledeće godine.

Meridian ima najbolje kvote

Zvanično najbolji strelac sveta u kategoriji vazdušni pištolj, govorio je za “RTS” o nastupu na Evropskom prvenstvu u Talinu.

“Sedam puta sam bio vicešampion Evrope. Sedam puta mi je promicalo toliko željeno zlato i to da budeš na tronu svog kontinenta. Ponekad posumnjate u to da li će vam se ikada ostvariti. Čekao sam ga toliko i onda sam osvojio dva za dva dana”, rekao je Mikec i otkrio šta ga je dodatno motivisalo u finalnoj borbi sa Ruslanom Lunevom:

“U jednom trenutku nisam ni verovao. Već sam razmišljao kako mi opet zlato izmiče, po osmi put. Bar je kvota bila tu, neki cilj ispunjen, ali čovek uvek hoće više. Deo azerbejdzanske publike me je dobrano iznervirao, jer nisu fer navijali. Kadgod bi njihov strelac pucao, drali bi se i vrištali. Jeste dozvoljeno, ali postoje određena pravila ponašanja. Hvala im na tome. Okrenuo sam se ka njima i nisam se ni ja baš sportski poneo. Kao kada teniser lupi reketom i to ga pokrene da izvuče maksimum, tako sam ja sebi digao ‘živac’ i srpski inat i rekao sam ‘Saću da te polomim’.”

Šokantna odluka Dragana Džajića!

BONUS:

 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime