TUŽNO Četiri skakaonice bez publike

7
Bez publike i na Četiri skakaonice (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Period oko Nove godine mnogim ljubiteljima sporta poseban je i zbog novogodišnje turneje u ski skokovima Četiri skakaonice. Šarenolik prizor publike u raznim kostimima, dodatno ulepšava ovaj sportski praznik.

Međutim, nije isključeno da navijača neće biti na 69. izdanju novogodišnje turneje. Ski skakačka sezona počinje za manje od mesec dana, ali je prilično neizvesna, uostalom kao i ostala sportska dešavanja.

U ovom trenutku poznato je da će publike biti na prvoj stanici Četiri skakaonice u Oberstdorfu, 29. i 30. decembra. U prodaju su puštenejoš 1. oktobra  2.500 ulaznica i rasprodate su za nekoliko sati. Ali u Garmiš-Partenkirhenu je situacija nešto drugačija, te najavljuju da će se verovatno održati bez prisustva publike.

-Ostavićemo otvorena vrata ako se situacija popravi-, rekao je predsednik skijaškog kluba Garmiš-Partenkirhen, preneo je ORF.

Još uvek nije poznato šta će biti u austrijskom delu turneje, odnosno da li će biti navijača u finišu turneje, kada pobednik bude slavio, u Insbruku i Bišofshofenu.

PEKING 2022 Šta će biti sa Zimskim olimpijskim igrama?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: TSG HOFFENHEIM vs. CRVENA ZVEZDA – UEFA EUROPA LEAGUE | Meridian PES Predictor #06 | @Beki

7 KOMENTARA

  1. Bez publike sve je pusto i deluje bez energije,pa tako u u ovom sportu…Ali daj Boze da se bilo koje takmicenje ne odlaze,da se sve odrzava makar i bez publike….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime