ANDERSON SILVA UDARA NA UFC: Ne poštuju borce, iskoriste ih pa ih šutnu, to se desilo mnogima!

5
anderson silva-ufc-svađa
Anderson Silva "otvorio" dušu i žestoko kritikovao UFC! (FOTO: Guliver)

Anderson Silva, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena otvoreno je kritikovao UFC organizaciju.

Silva se penzionisao 2020. godine nakon tri uzastopna poraza, a sedam u poslednjih devet mečeva a sada je otvorio dušu o tretmanu koji borci dobijaju.

Kada sam završio UFC karijeru svi su, a pogotovo Dejna Vajt, rekli da više ne mogu da se borim, govorili su da sam mator i užasan borac i osećam nepoštovanje jer nema veze šta se dogodilo, borba je borba. Nekad pobediš nekad izgubiš. Kada u MMA napraviš uspeh jedino što možeš da dobiješ je poštovanje. Ja to poštovanje ne dobijam. Ne zanima me kada sam prestao da se borim, prestaću kada ja kažem da je gotovo, to niko drugi ne može da uradi umesto mene. Niko – počeo je priču Anderson Silva.

Silva međutim nije završio sa borbama, imao je boks meč sa legendom Hulijom Sezarom Čavesom i slavio odlukom sudija, a onda je nokautirao i  Tita Ortiza.

UFC ne poštuje borce i njihovu zaostavštinu. Iskoriste te, pa te šutnu. Kada više nisi sa njima, pokušavaju da te unište do te mere da se nigde više ne boriš. To se mnogima desilo i ljudi ne pričaju o tome. Imao sam dobre momente i loše u UFC, a loši momenti su uvek oni iza scene. Kada uđem u oktagon, tada sam najbolji, tada imam kontrolu.

Dotakao se i finansija, inače gorućeg problema i poprišta velikih čarki organizacije i šampiona ( jedan od primera je svađa Frensisa Nganua i Dene Vajta, prvog čoveka UFC-a)

Moj boks meč u Meksiku mi je doneo više novca nego poslednje tri UFC borbe Ne volim da pričam o tome jer ispada da ogovaram UFC sada kada nisam deo priče. Nekada je UFC bio dobar za mene, a nekada ja za njih i sada je gotovo, a bitno je znati da sve što govorim govorim iz iskustva – smatra Silva.

BRAZILAC U ŽURBI: Nokaut za 41 sekundu! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Stefanović: Izlazak iz krize, ključ uspeha FMP-a, plej-of ABA lige | Sport Fokus Podcast EP46

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime