Ivana Španović se vratila!

Ivana Španović
Ivana Španović želi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (FOTO: Guliver Images)

Ivana Španović je zbog povrede propustila Evropsko prvenstvo, ali sada je potvrđeno da oporavak teče po planu, pa će se na terenu naći znatno ranije.

Kako je za Sportski žurnal potvrdio njen trener Goran Obradović, srpska atletičarka sa potpuno oporavila, te će se pripremati za nastavak sezone u Dubaiju.

-Doktor Jovan Đurović, lekar u reprezentaciji i šef medicinskog tima, koji brine o zdravlju moje pulenke, najavio je pre nešto više od dve nedelje za “Sportski žurnal” da će Ivana veoma brzo početi s treningom. Kao i uvek, dijagnoza ovog vrhunskog stručnjaka pokazala se tačnom-, naveo je Goran Obradović za “Žurnal”.

U nastavku je detaljnije pojasnio povredu velike šampionke.

-Bila je u pitanju zadnja loža leve, odrazne noge. Ispostavilo se da je reč o spazmu, a ne o rupturi. Da se dogodilo nešto ranije verovatno bi uspela da se oporavi, ali je tajming bio loš, problem je nastao na poslednjem važnom treningu, zato smo morali da odustanemo od odlaska na šampionat-, kazao je Obradović i istakao da Ivana trenira već deset dana.

Naredno takmičenje na kom će učestvovati održava se 22. maja u Kalamati, a postoji plan da skače i na Dijamantskoj ligi.

-Planiramo da učestvujemo i čekamo da vidimo da neće biti pomeranja kao prošle godine. Proći ćemo kroz sve mitinge ove velike serije na kojima bude skoka udalj za žene. Očekujemo već u maju lepe rezultate-, zaključio je Obradović.

Veliki šok: Ivana Španović na novoj pauzi!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NAJJAČE MMA OGRANIZACIJE NA SVETU SEM UFC

2 KOMENTARA

  1. Kraljica naša ,drago ni je jako sto se brzo oporavila ,sad ina zadatak da podigne malo formu i nastavi gde je stala ,uzivacemo mi u njenim skokovima i medaljama !

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime