NOVI SKANDAL: Beloruska atletičarka na silu odvedena na aerodrom!

olimpijske igre-medjunarodna-teniska-federacija-saopštenje
Novi skandal na Olimpijskim igrama! (FOTO: Guliver Images)

Dogodio se još jedan skandal na Olimpijskim igrama u Tokiju, ovaj put u glavnoj ulozi je bila beloruska atletičarka Kristina Cimanovskaja.

Naime, beloruska atletičarka se žalila kako su predstavnici tima njene zemlje pokušali da je odvedu na aerodrom protiv njene volje.

Razlog je to što je Kristina Cimanovskaja kritikovala trener svoje države zbog nemara i zato što su je stavili u štafetu bez njenog znanja.

Kako prenosi Rojters, čelnici beloruske delegacije pokušali su 24-godišnjakinju da vrate u domovinu protiv njene volje. Ona se na aerodromu obratila za pomoć policiji.

Neću se vratiti u Belorusiju – nvaodno je izjavila Kristina Cimanovskaja.

Fotograf Rojtersa je bio svedok događaja i video je da japanska policija stoji uz sportistkinju. Na sreću po Beloruskinju nije vraćena kući!

Olimpijski komitet Belorusije se u saopštenju obavestio javnost, da je atletičarka morala da bude deportovana zbog problema sa psihičkim zdravljem.

Nakon svega oglasio se i Međunarodni olimpijski komitet, koji je rekao da je beloruska atletičarka u pravu i da može da nastavi da se takmiči na Olimpijskim igrama bez sankcija.

DAN DEVETI – REZIME: Španović i košarkašice vratile Srbiju na pobednički kolosek!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 
 

8 KOMENTARA

  1. Nije nam poznat uzrok svih ovih dogadjaja,ali sigurno je politicke prirode…Drago bi mi bilo da nastavi sa takmicenjem,i da dokaze da nisu u pravu!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime