Oglasio se Jokanović: ‚‚Navijačima Fulama smo dali identitet i razlog za ponos”

Jokanović
(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Slaviša Jokanović više nije menadžer Fulama, nakon što ga je na toj poziciji zamenio Klaudio Ranijeri. Nakon kluba, ovoga puta se oglasio i sam Jokanović u zvaničnom saopštenju.

Srpski stručnjak je u saopštenju govorio o svom periodu provedenom na Krejven Kotidžu, ističući svoja viđenja situacije.

Ovo saopštenje vam prenosimo u potpunosti.

‚‚Mom vremenu kao menadžeru Fulama je juče došao kraj. Takve stvari se uvek dešavaju sa velikim razočaranjem, ali na moj period u Fulamu gledam sa ogromnim ponosom i zahvalnošću, gledajući na sjajne momente u ovom fantastičnom klubu koje smo imali u prethodne skoro tri godine.”

KLADI SE NA PREMIJER LIGU

‚‚Bili smo na uzbudljivom putovanju zajedno. Sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u mojoj prvoj sezoni, pre nego što smo stigli do plej-ofa u mojoj drugoj godini. Na kraju smo ostvarili promociju u Premijer ligu nezaboravnog dana na Vembliju u maju ove godine. Osećam da smo navijačima dali fudbalski identitet i tim na koji su mogli da budu ponosni. I dalje sam bio uveren da smo mogli da okrenemo stvari nakon slabog početka sezone, baš kao što smo to radili prethodnih godina, ali sa poštovanjem prihvatam odluku kluba.”

‚‚Voleo bih da izrazim veliku zahvalnost Šahidu Kanu koji mi je dao priliku da vodim ovaj veliki klub i zbog njegove velike dobroćudnost. Zahvalio bih se svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je veliko zadovoljstvo raditi sa igračima i mojim stručnim štabom. Želeo bih da se zahvalim celom timu na njihovom radu i posvećenosti. Na kraju, veoma sam zahvalan navijačima Fulama za njihovu podršku od dana kada sam stigao u klub i njihove srdačne poruke nakon mog odlaska.”

Fulam se posle 12 odigranih kola u novoj sezoni Premijer lige nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova i jednom ostvarenom pobedom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime