Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević jedan je od glavnih igrača italijanske Peruđe, ali je njihov nalet prekinula pandemija koronavirusa.

Uprkos prekidu sezone, Aleksandar je ostao u Italiji, zbog manjeg hirurškog zahvata.

U razgovoru za “Sportski žurnal” Atanasijević je objasnio kako teče njegov oporavak.

-Do 1. jula bi trebalo da budem na sto odsto, nema komplikacija, ne boli me koleno i zasad nema ništa neplanirano. Imam posebne terapije koje radim u Beogradu i traju uglavnom tokom prepodneva. Sve ide kako treba i zadovoljan sam – rekao je Aleksandar.

View this post on Instagram

Non ci arrendiamo…💪🏻❣️ @sirmaniaciofficial

A post shared by Aleksandar Atanasijevic (@aleksandar.atanasijevic__14) on

Sada je već u svom radnom gradu – Beogradu.

-Došao sam poslednji iz Italije. Posle operacije nisam mogao da vozim kola zbog kolena, čekao sam način kako da dođem i učinio sam kao i svi ostali. Nisu leteli avioni, ni iz Rima, niti iz nekog drugog grada. Putovao sam tipa oko 12 sati, ali najvažnije je da sam kod kuće, srećan. Dobio sam i potrebnu energiju i adrenalin.

Za početak juna zakazane su i pripreme sa nacionalnim timom. Iako Aleksandar Atanasijević neće moći da vredno radi pod palicom selektora Slobodna Kovača, jasno ističe da će da bude uz reprezentativne drugove.

-Pripreme kreću 1. juna u Beogradu i Vrnjačkoj Banji. Žao mi je što neću moći da treniram sa njima, znači mnogo. Naravno, čim budem mogao pojaviću se bez obzira na povredu. Deo sam reprezentacije i poznato je koliko sjajno funkcionišemo. Takođe, da se vidim sa selektorom i igračima, družimo se i viđamo non-stop – završio je Atanasijević.

Još jedna srpska odbojkašica u Poljskoj: Mrdak stiže u Lođ!

OBAVEZNO POGLEDAJTE – SPORTSKE PRIČE Pirlo: Spavao sam i igrao igrice, a onda osvojio Mundijal

37 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime