Iako dugo čekamo početak nove odbojkaške sezone, sigurno je da igračima nedostaje mnogo više nego nama. Ipak, izgleda da se neće svima ispuniti želja da konačno zaigraju, nažalost.

Naime, Uroš Kovačević i Ana Bjelica trebalo je da naredne sezone otpočnu epizodu u Kini i pokažu sav svoj raskošan talenat, ali…

Stigla je informacija iz azijske države da su članovi reprezentacije Srbije ostali bez „viđenog“ angažmana. Zvaničnici lige doneli su odluku da se Prvenstvo održi, uz isključivo učešće domaćih odbojkaša.

Pored primača servisa i korektora, zvezde poput Džordan Larson, Metjua Andersona i Saida Marufa takođe moraju u narednom periodu da pronađu alternativu.

Nema sumnje da bi mnogi klubovi u svojim redovima želeli da imaju igrače vrhunskog kalibra, ali ostaje da vidimo kako će se ova priča razvijati.

Novo priznanje za Tijanu Bošković

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DEJAN STANKOVIĆ – Priče iz kraja #06

5 KOMENTARA

  1. Mislim da ce vrlo brzo Uros Kovacevic naci klub na Starom kontinentu, jer je jedan od najboljih primaca sveta u ovom trenutku! Takođe Ana Bjelica poseduje ogromno iskustvo i ona će vrlo brzo naci neku novu ekipu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime