BRAĆO, MI SMO GVOZDENI PUK! Motivacioni govor za odbojkaše ostavlja bez daha! (VIDEO)

srbija-meridian-ponuda
Srbija sa Italijom za plasaman u finale! (FOTO: CEV)

Kondicioni trener odbojkaške reprezentacije Srbije, Radivoje Radaković, održao je neverovatan motivacioni govor uoči četvrtfinalnog meča Evropskog prvenstva protiv Holandije.

Iako video nije omah “isplivao”, sada je jasno zašto su odbojkaši bili onako silno motivisani.

– Evo nas na vratima borbe za medalju. Treba samo da uzmemo ono što apsolutno zaslužujemo, ono po šta smo došli, a došli smo da uzmemo medalju. Danas nam treba ludačka energija, ludačka volja, vera – rekao je Radaković.

Radaković je potom izvadio fotografiju čuvenog “Gvozdenog puka” srpske vojske iz Prvog svetskog rata.

– Braćo, čuveni Gvozdeni puk! Oni su išli prsima na bajonet! Mi ne treba da idemo prsima na bajonete! Postoji još jedan “Gvozdeni puk”, ja ga poznajem – rekao je Radaković a zatim pokazao igračima sliku reprezentacije Srbije sa prošlog EP.

– I oni su imali ludačku energiju, tu volju i veru. I još uvek je imaju! Znam da još uvek je imaju! Pogledajmo se u ogledalo sad kad budemo otišli u svoje sobe! Nađimo je u srcima! Mi danas igramo za ovo, mi igramo da 19. septembra izađemo i igramo za ovo! Zato, idemo danas, zgazimo Holanđane! Zgazimo ih sve! Idemo po još jednu medalju – poručio je profesor Radaković.

I očigledno ih je motivisao, jer su uz furioznu igru stigli do polufinala. Rival Srbije u borbi za finale biće pobednik duela Italija – Nemačka.

KOVAČ FOKUSIRAN: Standardno je da ne veruju u nas, igramo za grb i to je najvažnije!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Goran Grbović: Napravili smo ozbiljno minsko polje u srpskoj košarci! Meridian Sport Fokus | S01EP21

 

1 KOMENTAR

  1. Kako li će da ih motiviše pred meč sa italijanima? Pred finalni meč može da iskoristi foru Dejana Savića sa pokazivanjem slika i filmova članova porodica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime