Italijanska odbojkaška federacija je donela odluku da definitivno poništi sezonu 2019/2020.

I to bi značilo da nema šampiona, ali nema ni ispadanja iz Lige, kao ni ulaska u više rangove, pa se srpski odbojakš Marko Podraščanin neće boriti za titulu.

Vlada Italije nije precizirala kada bi sportske aktivnosti mogle da se nastave, pa se Federacija odlučila na ovakav korak.

Ovakvu odluku nisu prihvatili svi klubovi, pa ni čelnici Lige, što je doprinelo otkazima Dijega Mosne i Maura Fabrisa sa pozicija Predsednika udruženja ligaša.

Svoje mišljenje izneo je i srpski odbojkaš Marko Podraščanin, koji igra za Peruđu.

-Neki klubovi su verovali da će biti prostora za odigravanje plej-ofa, ali to očigledno nije bilo realno. Na kraju krajeva, svi Amerikanci iz Modene su odavno u svojoj zemlji. Ni mi nismo bili kompletni, nedostajao nam je Leon. Iskreno, možda je i najbolje ovako – rekao je Podraščanin.

Ipak, postavlja se pianje o daljem plasmanu.

-Veliko je pitanje ko će sve u evropske kupove, neki se ne slažu sa odlukom da se ide na osnovu trenutnih tabela, ali će verovatno to biti jedino merilo – poručio je Podraščanin.

HUMANOST NA DELU Biciklista u ulozi dostavljača!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zdravko Kuzmanović: RADOMIR ANTIĆ JE BIO VELIKI GOSPODIN! Ako Zvezda pozove… Serija A – LUDILO!

POSLEDNJI ROK Poznato do kada sezona F1 mora da počne

25 KOMENTARA

  1. Могли су да прогласе победника на основу ситуације на табели. С друге коме је сад до спорта кад толики људи помреше. Подршка Италији.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime