Novogodišnji Giveaway: Pogledaj da li si baš ti dobio Playstation 4! (VIDEO)

Sony Playstation 4

Meridianbet YouTube kanal je mesto na kome ste do sada mogli da vidite najbolje videe kada je u pitanju sport i klađenje – a sada smo podelili i Sony Playstation 4.

Bilo je potrebno da se u videu u kome smo najavili ovaj giveaway ostavite komentar, pretplatite se na naš kanal i najbolji komentar će dobiti Sony Playstation 4.

U petak od 18 časova smo u uživo uključenju izabrali najbolji komentar koji je zaslužio ovu sjajnu nagradu. Izbor nije bio lak jer smo birali između više od 2.000 komentara koje ste za kratko vreme ostavili na video.

Damjan, Nikola i naravno naša Milena na kraju su pročitali najbolje komentari i izabrali onaj koji će Meridian nagraditi sa vrednom nagradom!

Pogledajte ko je bio dobitnik ovoga puta, ali šansa da ti Meridian daruje Playstation 4 i dalje postoji! Potrebno je samo da pogodiš kvotu 500 i Playstation sigurno stiže na tvoju adresu!

U narednim danima se na našem YouTube kanalu očekuje još sjajnog ekskluzivnog materijala, a u narednoj 2019. godini vas očekuje sjajan program, mnogo novih nagrada koje ćemo podeliti i naravno mnogo uživo uključenja sa najbitnijih sportskih događaja.

Budi uz nas, klikni subscribe na naš kanal i naravno ostavi komentar o tome šta bi i koga bi želeo da vidiš u narednoj godini u našoj emisiji i na našem YouTube kanalu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime