Nove duple igre – duplo više šansi za sjajnu kvotu!

duple opklade

Pošto su našim igračima duple igre omiljene, odlučili smo da ih dodatno obradujemo! Od sada će imati još više izbora kada su one u pitanju!

Fudbal je mnogima najveća zabava, a uz naše duple igre biće duplo zanimljiviji! Uz igre GG (da će oba tima dati gol) sada možeš da odigraš i da će gost ili domaćin dati po dva gola! GG&G2+ i GG&D2+ su nove igre koje će te sasvim sigurno zanimati.

Jedna od prvih i najpopularnijih duplih igara bila je GG&3+, a sada možeš da odigraš i GG&2-3, igru koja će ti sigurno doneti sjajnu kvotu! Dodali smo i igre na golove uz prelaze, pa tako sada uz 1-1 i 2-2 možeš da tipuješ da će biti 2-4, 2-5, 3-5 ili 4-6 golova.

Svaka utakmica je zanimljivija kada imaš tiket pored sebe, a najveća ponuda događaja i igara za klađenje sada je postala još bogatija. Igre na golove su naravno omiljene za kombinovanje sa konačnim ishodom, pa smo rešili da ponudimo gotovo neograničenu ponudu na tu vrstu kombinacija!

Uz igru na pobedu domaćina ili gosta, sada ćeš moći da kombinuješ sve moguće kombinacie golova! Ne samo 3+ ili 0-2, već i golove u prvom poluvremenu, te 2-4, 2-5, 3-5 ili 4-6 pogodaka na meču!

Ako smo i nešto propustili da dodamo u ponudu, nema problema! Zatraži nam taj tip putem slobodne igre i odmah ćeš dobiti kvotu!

A kakav god tiket da odigraš, uz Turbo Cash možeš da ga naplatiš u bilo kom trenutku – pre nego što su ti mečevi počeli, dok su u toku ili dok čekaš zadnji par na tiketu!

To naravno nije sve, jer te Meridian šalje na Mundijal! Duple kvote su tu za duplo više zabave, a naša akcija je tu da te pošalje na Svetsko prvenstvo sa samo jednim odigranim tiketom!

Potrebno ti je samo da imaš 3 para iz Meridian Mundijal lige na tiketu, uz minimlnu uplatu od 50 dinara/1KM/0.5 € i imaš šansu da odeš na najveći sportski događaj godine!

Zabavi se uz Meridian, sada ima još više načina za to!