Protekle nedelje sportsku javnost zatekla je informacija o teškoj saobraćajnoj nesreći fudbalera Nikole Ninkovića. Srećom, srpski vezni igrač je prošao sa povredama koje nisu opasne po život.

Ipak, preživeo je dramu. Kako je potvrdio Informeru, doktori su mu spasili jezik od amputacije, a i dalje ima krvarenje u mozgu.

-Ne mogu da pričam jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vreme neću moći da govorim. Ostalo je manje, više sve u redu-, naveo je Ninković.

26-godišnji fudbaler je u SMS prepisci, detaljno pojasnio svoje stanje.

-Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će da se reši samo od sebe, samo je potrebno vreme. Za sada ne smem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro-

Do saobraćajne nesreće došlo je u Hrvatskoj, u blizini Zagreba, a Ninković je vozio ka Italiji, gde ga je očekivao nastavak šampionata sa Askolijem.

-Pod jakim sam lekovima ovih dana, pa da budem iskren, retko čega se sećam. Nisam još ni svestan šta mi se dogodilo. Moji najbliži su me videli, pa su se umirili. Inače su preplakali ova dva dana, nisu spavali uopšte. Ohrabrio sam ih da je sve u redu, da će uskoro da me gledaju na terenu. Hvala dobrim ljudima koji su mi pisali poruke podrške i svim prijateljima koji su ponudili pomoć porodici i meni. Hvala im do neba-, dodao je Ninković.

Međutim, prognoze za povratak  na teren nisu tako optimistične.

-Uh, ne bih da slušam doktora jer mi je rekao da je za mene sezona završena. Prema njegovoj prognozi, u nekom trenutku moći ću da se vratim na treninge, ali bez utakmica. Nadam se da greši i da ćemo da nađemo neko rešenje-, kazao je Ninković i dodao da već ima rešenje:

-Možda ću moći da igram sa zaštitnom kacigom ili kako se već zove. Na vezi sam sa čelnicima Askolija, imaju razumevanja za moju situaciju. Zvali su me skoro svi bivši treneri sa kojima sa sarađivao u Italiji, kao i mnogo saigrača. Hvala im svim, oduševili su me-, istakao je Nikola.

Nekadašnji fudbaler Partizana naveo je da ga iz bivšeg kluba niko od čelnika nije kontaktirao.

-Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i video. Hvala im što su me se setili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo-, zaključio je Nikola Ninković.

Ninković je dobro!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DAMJAN SAVANOVIĆ vs IGOR NISTOR | MEGDAN FIGHTING 7 MMA 2020

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime