Saga je završena! Niko potpisao za G2!

nikola kovač tim g2
foto by rur.rs

Jedan od najvećih esport transfera ikada je konačno finaliziran, pošto je Nikola ”NiKo” Kovač zvanično predstavljen kao igrač G2-a, gde će se pridružiti svom rođaku, Nemanji ”HuNter” Kovaču.

Jedan od najboljih CS:GO igrača na svetu i doskorašnji član Faze Clan-a, će nakon tri i po godine napustiti organizaciju sa kojom je uspeo da ostvari mnoge fantastične rezultate. Pored velikog broja šala cele CS:GO zajednice na tviteru, NiKo se kratkom porukom oprostio od svih svojih navijača.

-Sa suzama u očima moram da se pozdravim sa svim ljudima sa kojima sam radio prethodnih godina. Imali smo mnoge uspone i padove, ali sam stvorio toliko lepih uspomena, koje nikada neću zaboraviti. Žao mi je što nisam uspeo da donesem Major jednoj ovako velikoj organizaciji, ali niko ne žali za tim više od mene. Možda sam neke od vas razočarao ovim potezom, ali mislim da je ovo najbolje za obe strane – obratio se NikolNiKo će se sad ”vratiti na početak”.

Posle više od 5 godina ponovo će zaigrati sa svojim rođakom, Hunterom, sa kojim je poslednje igrao u iNationu. Zajedno sa Nemanjom ”Nexa” Isakovićem, G2 će sada imati balkanski trojac, zbog čega će verovatno ova organizacija u narednom periodu dobiti veliki broj fanova iz regiona.

Iako je G2 odlično otvorio godinu, da bi se u maju meseci čak našli na poziciji broj 1 svetske rang liste, od tada je dosta stvari krenulo po zlu. Rezultati nisu bili dovoljno dobri, pa su promene bile neophodne. Još uvek se ne zna ko će tačno morati da pređe na klupu, ali če to najverovatnije biti Amanek, pa ćemo već u ponedeljak moći da gledamo Bosanca u novom dresu, kada se G2 bude sastao sa Furijom.

Poznati CS:GO igrač, Friberg, pozitivan na COVID-19

OBAVEZNO POGELDAJTE: Fudbalski kviz | EP 15 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime