Denver Nagetsi su poraženi od Los Anđeles Lejkersa, ali ovog puta Nikola Jokić nije baš blistao.

Jedan od razloga je možda i to što je nad njim zabeleženo previše faulova. Ubacio je 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije, ali nije bio zadovoljan svojim defanzivnim skokovima.

Ipak, Jokić nije želeo da krivicu svaljuje na sudije.

-Skokovi su bili problem, davali smo im prilike za poene iz drugih šansi. Mislim, igrali smo dobru odbranu, ali nismo dobro skakali, nismo završavali napade dobro. Napravili smo i mnogo faulova, dozvolili smo im mnogo slobodnih bacanja. Odbrana je bila dobra, osim ta dva segmenta – rekao je Jokić nakon utakmice.

Ponovo je  centar Denvera  imao problema sa ranim faulovima.

-Moramo da gradimo naš koš, da se fokusiramo na to ko treba da ide u napad, a ko treba da brani obruč. Suština je da je to napor svih pet igrača na terenu, timski napor.

Dvajt Hauard je ponovo imao sličnu ulogu i zadatak, ali Jokić se ne osvre na to.

-On je radio svoj posao, imao je odličnu prvu četvrtinu, doneo im je dobru energiju… Mi smo napravili mnogo jeftinih faulova. Ako treba da napraviš faul, napravi ga, ne daj im da šutiraju… Moramo da budemo pametniji – naglasio je Jokić.

Denver je ponovo u minusu 1-3 u seriji, a u istoj situaciji bio je i u utakmicama protiv Jute i Klipersa, pa je tada uspeo da preokrene. Da li će i sada?

Meloun imao velike zamerke na suđenje, ali to nije jedini razlog poraza Jokića i ekipe

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 11 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime