ODJECI USPEHA Najbogatiji klub Evrope u trci za Grbića!

nikola grbić-odbojka-liga šampiona
Peruđa bi da uzme Grbića (FOTO: Guliver Images)

Od kada je odjeknulo da je Nikola Grbić sa autsajderom Zaksom osvojio titulu Lige šampiona, telefon ne prestaje da mu zvoni. Pored čestitki i reči pohvale na račun našeg trenera dolaze i ponude.

Za nekadašnjeg selektora Srbije ozbiljno je zainteresovan najbogatiji klub u Evropi (uz Zenit), italijanska Peruđa!

Kako prenose italijanski mediji, gazda odbojkaša Peruđe, Đino Sirći, neće žaliti novca da dovede Grbića i da mu odrešene ruke da napravi tim po ukusu.

Do skoro je giganta sa “čizme” predvodio Vital Hejnen koji je dobio iznenađujući otkaz nakon čega je stiglo prelazno rešenje u vidu Karminea Fontane, ali je jasno da Peruđa traga za nekim daleko zvučnijim imenom.

A u ovom trenutku od Grbićevog teško da ime jače. Em je stekao reputaciju kao legendarni igrač baš u Italiji, a sada se dokazao i kao trener.

Jedini problem za Peruđin angažman Grbića predstavlja to što je on nedavno potpisao novi ugovor sa Zaksom i Poljaci nemaju nameru da ga puste.

Zanimljivo je da je boje Peruđe do skoro branio reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević, a biće zanimljivo videti da li ćemo u tom timu imati naredne sezone još nekoga da predstavlja našu zemlju…

VELIKI USPEH: Grbić zaplakao nakon što je postao prvi srpski trener na krovu Evrope (VIDEO)

Obavezno pogledajte: Nino Čelebić: Biće skandal ako Jokić ne uzme MVP titulu! | SPORT FOKUS

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime