NFL Top 5: Sigurni Karolina i Nju Ingland, Džetsi ne mogu do pobede

NFL

Još jedna nedelja i još jedno prijatno veče uz američki fudbal. Na programu je pretposlednje kolo regularnog dela NFL sezone, tako da ćemo konačno saznati sve učesnike plej-ofa.

Nju Ingland – Bafalo H1 (1.95)

Duel dva najbolja tima istočne Američke divizije donosi nam i velikog favorita. Patriote su već obezbedile mesto u plej-ofu i jedan su od NFL favorita, a očekuje se i još jedan siguran trijumf protiv ekipe Bafala.

Karolina – Tampa Bej 1 (1.25)

Tampa je najgori tim južne Nacionalne divizije ove sezone, dok je domaćinu potreban trijumf za plasman u doigravanje. Idealna kombinacija za rutinsku pobedu.

Kanzas Siti – Majami +43.5 (1.90)

Dolfinsi nemaju nikakve šanse da produže svoju sezonu, dok Kanzas Siti Čifsi žele da osiguraju prvo mesto zapadne Američke divizije. Reklo bi se da će morati da krenu jako, a to je dobar uslov za veći broj poena.

Tenesi – Los Anđeles Rems +47.5 (1.90)

Tenesi će pokušati da se približi Jaguarima iz Džeksonvila, liderima svoje divizije, dok Remsi sigurno vode na zapadu Nacionalne konferencije. Poznati su i kao vrlo ofanzivan tim, pa se nadamo da ćete ovde biti u pravu.

Njujork Džets – Los Anđeles Čardžers 2 (1.35)

I vaš poslednji meč. Džetsi su jako loši ove godine, dok Čardžersi i dalje mogu da preteknu Kanzas Siti u svojoj diviziji. Za njih je ovo ključan meč NFL regularne sezone i teško je videti Njujork kako pravi veće probleme gostima iz Kalifornije.