NFL – Američki fudbal uvek, pa i u lajvu!

Kad može uživo klađenje na tenis, košarku ili fudbal, zašto ne bi moglo na američki fudbal? Od sada može! Kladi se na NFL mečeve čak i dok traju utakmice.

Bliži nam se 52. izdanje Super Boula, prilazimo kraju još jedne NFL sezone a završnicu ćemo ispratiti još dinamičnije. Sada će pored klađenja pre mečeva biti moguće dodatno stvoriti neizvesnost! Američki fudbal važi za jedan od najdinamičnijih sportova na svetu.

Tokom onih ogromnih pauza koje često nerviraju evropske gledaoce postoji dovoljno vremena da se razmisli o nastavku meča. Zato će se sada naći u ponudi tri vrste igara za konačan rezultat na meču.

Kladi se na finiš sezone!

Ukoliko je meč počeo na način koji nisi očekivao, čak i nakon promena rezultata na samom početku, ti možeš ponovo da pogađaš pobednika meča. Osim klasične igre ko će pobediti na utakmici može naravno da se igra i ukupan broj poena.

Često se desi da meč počne suprotno od očekivanja. Promena granice nakon samo nekoliko minuta može da bude veoma bitna jer ti daje nove mogućnosti. Prilagodi se i razmisli ponovo, da li ti granica u lajvu odgovara više od one na početku.

Isto je i sa hendikepima, ali osim hendikepa na kraju meča možeš da se kladiš i na hendikep u četvrtini. Petnaest minuta je dug period a četvrtine u NFL-u mogu da potraju i značajno duže od tog vremena. Ima dovoljno vremena da se razmisli o hendikepima!

Novi šampion američkog fudbala?

Naravno, dok traje četvrtina možeš da se kladiš i na broj poena tokom tog dela igre. Granica će biti postavljena a na tebi je da izabereš da li će ona biti prebačena ili neće biti. Kvote će biti dobro poznate, slične kvotama za granice u ostalim sportovima.

Sa lajv klađenjem imaš priliku da pet puta pogodiš pobednika! Kako to? Pored pobednika meča kladi se na pobednika svake od četvrtina i tako više puta tokom susreta pogađaš koji tim će biti uspešniji! Lajv klađenje na NFL je stiglo!