PLAKAĆE ZA MNOM I MOLIĆE DA SE VRATIM – Lalatović ima novu poruku za upravu Vojvodine!

lalatovic-vojvodina-otkaz-partizan-kup srbije
Lalatović bez dlake na jeziku (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Temperamentan, odsečan, iskren. Tako se može opisati Nenad Lalatović. I takav je nakon svake utakmice, bez obzira na to da li je njegov tim slavio ili ne.

Ne lbi se da preuzme odgovornost, da kaže šta misli, da stane u odbranu svojih igrača, pa ni da se “zameri” onima koji su “iznad” njega.

Ipak, nakon meča sa Partizanom u polufinalu Kupa Srbije, iskusni stručnjak je osim unutrašnjih tema, govorio i o samoj utakmici, te ponovio ono što je već rekao – da se Partizan valjao po terenu.

-Napali smo Partizan, oni su se branili, imali smo šansu Čovića i da je to dao uveren sam da bismo okrenuli rezultat… Onda su se valjali po terenu, čuvali rezultat, naš golman nije imao posla. Mislim da je trebalo da bude veća nadoknada. Gubilo se vreme gde su igrači štedeli vreme, kad su videli da ih gazimo, oni padnu i tražu pomoć. Došli su da pobede i to je to – rekao je Lalatović malo povišenim tonom, pa dodao:

-Ovo je prava Vojvodina, spašavali su glavu drugo poluvreme, mi smo tada dominirali. Bili su srećniji, da smo mi bili pobedili ne bi bilo nezasluženo.

On je istakao da ne želi da komentariše suđenje Srđana Jovanovića, pa je tako podsetio da je sudio i prethodni duel u Novom Sadu koji su obeležili incidenti.

Na tribini je bio okačen transparent podrške treneru Vojvodine s kojim uprava ne produžava ugovor, pa je Lalatović i to prokomentarisao.

-Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole – ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne – neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje – ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem – objasnio je Lalatović i dodao:

-Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu.

Gde planira da ode u budućnosti – Lalatović nema konkretan odgovor, ali jedno je jasno – moraće van Srbije.

-Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno – rekao je Lalatović i dodao:

-Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija – zaključio je Nenad Lalatović.

Piksi je gledao Stanojevićev Partizan, ali – da li je imao šta da vidi?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski Kutak SPECIJAL | BLOOPERS #01

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime