Pre samo nekoliko dana srpski fudbaler i član Partizana, Nemanja Nikolić, završio je transfer u sadisjki Al Raed.

Sada stižu nove, detaljne informacije sa Bliskog istoka. Napadač je ove godine bio na pozajmici u Spartaku, a nakon odlaska u Al Raed, tamošnji mediji izneli su detalje transfera.

Kako piše tamošnji “Saudi Skaj Sports”, napadač Partizana Nemanja Nikolić karijeru u Al Raedu je nastavio u transferu vrednom blizu 9.000.000 rijala, što je oko 2.000.000 evra!

Ako je verovati tamošnjim medijima, onda je ovaj transfer mnogo veći nego što se ovde pisalo. Naime, pominjalo se da je Partizan Nikolića prodao za 400.000 evra, koliko su i platili Sartaku za njegovo govođenje.

Osim toga, Saudijci pišu i da će Nikolićeva plati iznositi 600.000 evra godišnje, ali ostaje nam barem za sada da nagađamo da li su Saudijci u pravu ili ne.

Osim Nikolića, u istom timu je još jedan Partizanovac – Nemanja Miletić.

STANOJEVIĆ: Radnički jednom prešao centar i…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Petrak: Gde je MEGDAN, tu sam i ja! | Meridian TV

 
 

12 KOMENTARA

  1. Kako se o tim transferima pise i koje se cifre pominju da se zamuti u glavi….Stvarno neverovatno koje se cifre obrcu u tom svetu,bez obzira o kom je igracu rec!!!!

  2. Više verujem njihovim medijima nego ovim našim prevarantima a o upravi Prtizana bolje ništa i da ne kažem. Standardno mutne radnje

  3. kao da pricamo o kravi na pijaci a nne o igracu.Uveo bi zakon da svako mora ostati u svom klubu ,eventualno u svojoj drzavi,ovo je izgubilo svaki smisao…ja da navijam za neke crnce kao da su moji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime