ČEKA SE SAMO PROMOCIJA Poznati detalji ugovora Flika i Nemačke

hansi flik-nemacka-selektor
Flik menja Leva na klupi Pancera! (FOTO: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Maltene je sve poznato. Jokim Lev odlazi sa klupe reprezentacije Nemačke nakon Evropskog prvenstva, a na njegovo mesto dolazi Hansi Flik. Čeka se samo ozvaničenje celog posla, a dok toga ne bude pozabavićemo se novim detaljima oko ugovora nemačkog trenera.

Od kada je objavljeno da će Flik napustiti klupu Bajern Minhena Fudbalski savez Nemačke praktično više ne traži novo rešenje, već se samo ugovaraju detalji saradnje sa Flikom.

Kako su danas preneli nemački mediji novost je da će Flik sa “pancerima” potpisati ugovor na tri godine, odnosno da će Nemce predvoditi na dva velika takmičenja.

Prvo je svakako Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru za šta se samo čeka da Nemačka u nekom trenutku i zvanično overi plasman kao i Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će se održati baš u Nemačkoj.

Velika prednost Flika je ta što je on već radio u reprezentaciji Nemačke kada je od 2006. do 2014. godine radio kao pomoćnik odlazećem selektoru Joakimu Levu.

To je svakako bio dodatan plus Nemcima prilikom angažovanja čoveka koji je sa Bajernom osvojio praktično sve tokom gotovo dve sezone na klupi.

Nadaju se “panceri” da će i na klupi nacionalnog tima nastaviti nisku trofeja…

KRAJ! Lalatović želeo da ostane, ali Vojvodina je rekla – NE!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime