OVO JE PROMAKLO KAMERAMA: Dva ČUDNA detalja sa meča Nemačka – Francuska! (VIDEO)

nemacka-francuska-padobran-detalj
Dva čudna detalja su obeležila duel Nemačke i Francuske FOTO: Guliver

Iako se direktni prenosi rade sa ogromnim brojem kamera, čak se i režiserima desi da neki detalj “previde” što tek naknadno dospe na društvene mreže.

Tako je bilo i na duelu imeđu fudbalera Nemačke i Francuske gde smo videli dva zaista čudna detalja. Prvi se desio već na samom početku utakmice kada je meč prekinuo padobranac?!

Naime, radi se o jednom aktivisti “Grinpisa” koji je na padobranu nosio poruku protiv naftnog zagađenja, a identičan natips je imao i na lopti koju je spustio na sred terena.

Ipak, prizemljenje nezvanog gosta nije proteklo tako blago pošto je pri spuštanju zakačio kabl kamere koja prati dešavanja iznad stadiona.

Čovek koji je upravljao kamerom je izgubio kontrolu i tom prilikom je povredio jednu osobu sa tribine… Naravno, padobranac je odmah uhapšen.

Ta situacija nije mogla da se vidi u direktnom prenosu pošto UEFA strogo zabranjuje da se takvim stvarima pridaje pažnja.

Drugi detalj koji je privukao pažnju je to što je Antonio Ridiger “ujeo” Pola Pogbu?! I to je bila dosta čudna situacija…

Štoper Čelsija je držao ruke na leđima Pogbe dok je prislanjao i usta. U jednom trenutku zaista deluje da ga je ugrizao, ali je utisak da je bilo dosta blago…

Vezista Junajteda se odmah bacio kao pokošen pokušavajući da iz te situacije izvuče neku korist, ali je španski sudije Del Sero Grande samo odmahnuo rukom.

Kao da je neki duh Luisa Suareza ušao u Ridigera koji je imao sreće da nije kažnjen zbog te situacije…

DA LI JE OVO IZNENAĐENJE? UEFA vraća pobunjenike!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Boško Đurovski: Ronaldo bi meni sedeo na klupi! | Moj Ugao

7 KOMENTARA

  1. Sve što bih prokomentarisao na kontu “ujeda” za Pogbina leđa od strane Ridigera moglo bi da se protumači kao rasizam, zato bolje da ćutim. Ali smem da kažem da dugo nismo videli sličnu situaciju, poslednji put je bilo u režiji Suareza. 🤣

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime