Nema preVARe! Bio je penal nad Mitrovićem, Meridian je opet ispravio nepravdu!

penal Aleksandar Mitrović Srbija
KALININGRAD, RUSSIA - JUNE 22: Fabian Schaer of Switzerland, Aleksandar Mitrovic of Serbia, and Stephan Lichtsteiner of Switzerland collide inside the Switzerland penalty area during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Serbia and Switzerland at Kaliningrad Stadium on June 22, 2018 in Kaliningrad, Russia. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Dva igrača Švajcarske koja drže Aleksandra Mitrovića u šesnaestercu svog tima. Svi su tu videli penal osim sudije Feliksa Briha koji je jedini video faul Aleksandra Mitrovića! Ali Meridian kladionice su odlučile da isprave ovu nepravdu i da isplate sve tikete na kojima su igrači tipovali da će biti penal!

Svetski mediji pišu o tome da je iz VAR sobe sugerisano Feliksu Brihu da se ponovo pogleda snimak, što je on odbio. Ipak u Meridianu su odlučili da ovu očiglednu nepravdu isprave i obraduju svoje igrače. Svi tiketi sa opkladom da će na meču biti dosuđen penal su dobitni, jer je jedna stvar jasna – penala je bilo!

Takođe su Meridian kladionice isplatile mnoge igrače koji su se kladili na pobedu Srbije u meču sa Švajcarskom! Iako je tim Srbije poražen sa 2:1 kvota 35 na Srbiju je “došla”!

KLADI SE NA SRBIJU PROTIV BRAZILA! KVOTA JE 9.00!

S obzirom da je Srbija povela na samom startu, golom Aleksandra Mitrovića u petom minutu meča to znači da je Meridian isplatio sve opklade na igru “Srbija pobeđuje do petog minuta”! Tako su mnogi igrači uspeli da ostvare neverovatan dobitak po kvoti 35.

Nema preVARe! Bio je penal nad Mitrovićem, Meridian je opet ispravio nepravdu!

To naravno nije sve jer je u standardnoj ponudi bila i kvota da Srbija pobeđuje do 10. minutu, sa kvotom 16. Za one kojima je pobeda do petog minuta delovala previše rizično,  ovo je bio bolji i mnogo manje rizičan potez!  A tiket je opet bio dobitan po sjajnoj kvoti.

VAR nije pomogao “orlovima” u meču sa Švajcarcima, jer Feliks Brih nije želeo da pogleda snimak! Ipak ima nekih koji su odlučili da ga pogledaju i odluče drugačije.

Poruka iz Meridiana je jasna – nema preVARe, bio je penal!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime