Nejmar ponovo u akciji – pogledajte još jedan neverovatan CS:GO potez

Nejmar CS:GO potez
foto by rur.rs

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar de Silva Santos Junior nam je priredio još jedan uzbudljiv CS:GO momenat. Ovaj plej se doduše dosta razlikuje od prethodnog. Pogledajte o čemu se radi u narednom klipu.

Verovatno je svim fanovima fudbala i Counter Strike-a već poznato da je Nejmar veliki zaljubljenik u ovaj shooter. Ne samo da provodi veliki broj sati u igri, već i prenosi svoje partije na Twitchu za hiljade fanova. Već smo imali priliku da vidimo njegov čuveni solo ace na Infernu, gde nam je demonstrirao svoju vrhunsku preciznost i staloženost. Međutim, ono što čini naredni klip toliko dobrim, ili u ovom slučaju, bolje rečeno smešnim, nisu njegove CS:GO veštine, već nepažnja protivnika. Klip pogledajte OVDE.

Na kraju 25. runde na Train-u Nejmar se našao u 1v1 situaciji protiv protivničkog CT-a. Stao je u zasedu na vrh merdevina koje gledaju na B sajt. CT je uleteo, i pre nego što je Nejmar dobio priliku da ga upuca, nesrećni CT je skočio u smrt. Naravno, Brazilac nije bio u stanju da suzdrži smeh.

Koliko god ovaj klip bio smešan, ekipa mladog fudbalera je na kraju ipak izgubila sa rezultatom 16:12.

Saga je završena! Niko potpisao za G2!

OBAVEZNO POGELDAJTE: Fudbalski kviz | EP 15 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime