Navijači Zvezde u Napulju i Italijan koji zna srpski i navija za oba tima! (VIDEO)

Ekipa Meridiana nalazi se u Napulju gde će prisustvovati spektakularnom duelu između Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona, a tamo je na dan utakmice razgovarala sa navijačima Zvezde, ali i sa Italijanom Lućanom koji zna srpski i navija za oba tima.

Strateg aktuelnog srpskog šampiona Vladan Milojević borio se sa velikim zdravstevnim problemima uoči pretposlednjeg kola grupne faze elitnog takmičenja, ali jedan od navijača koji je preko Bazela stigao u Napulj dan pre meča ocenjuje za Meridian da će Zvezda imati šanse ukoliko ne primi gol u prvom poluvremenu.

Top 5: Vođstvo Zvezde, gol glavom ili dvostruki strelac u Napulju?

Međutim, uprkos tome što na teren San Paola neće istrčati nekoliko standardnih prvotimaca, Zvezda bi trebalo da ima podršku najmanje 3.000 navijača. Naš drugi sagovornik iz Srbije navodi da je Napulj „čudan grad, ali da je prelep i da kao i svi italijanski gradovima ima svoju dušu“.

https://youtu.be/lmCTEZ-zpu0

Tu je i naš treći sagovornik, ali Italijan i stanovnik Napulja Lućano koji govori srpski, a ono što je još zanimljivije, navija za oba kluba, iako veruje da će ekipa Karla Anćelotija slaviti minimalnim rezutaltom.

https://youtu.be/OAg4HWYhi_U

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime