Posle teškog poraza u Parizu, Zvezdu sada očekuje još jedno jako teško gostovanje – ono u Liverpulu, a mi smo spremili najbolju ponudu na taj meč!

Najveću kvotu na crveno-bele naći ćete upravo kod nas! Ko god da veruje u pobedu tima Vladana Milojevića dobiće kvotu 51. Osim toga i kvota na X2 je sjajna – svako ko veruje da Liverpul neće slomiti Zvezdu u Engleskoj može 13 puta da uveća svoj ulog.

Ne mora šampion Srbije ni da se vrati kući bez poraza da bi ti na tiketu doneo dobitak jer je kvota 3.05 da na ovom meču neće biti 1-1.

SPECIJAL, Liverpul – Crvena zvezda: Od kornera i tačnog rezultata do golova glavom!

Pored konačnih ishoda zna se da je klađenje na golove najpopularnije, a jedna od najvećih kvota na 0-2 ove sezone je uprav na ovom meču – možeš više nego četiri puta da uvećaš ulog ako na ovom meču strelci ne budu raspoloženi.

Svi se nadaju da će strelci ipak biti raspoloženi, ali upravo oni koje viđamo svake nedelje u Superligi. Ako Marin, Boaći, Ben i društvo uspeju da postignu prvi gol na meču kvota 7.00 će biti dobitna na tvom tiketu.

Spremili smo i ponudu za klađenje na autogol, crvene kartone za oba tima, kao i dosuđen penal za bilo koji od dva rivala i to sve u okviru standardne ponude. Tu te čeka još 15+ duplih sigurica i preko 100 duplih igara!

Boris Popović, Meridian UŽIVO: Večiti derbi u vaterpolu se ne razlikuje od onih u popularnim sportovima

A tek smo stigli do naše specijalne ponuda. Svi imaju GG u ponudi, ali mi imamo GGG! O čemu je reč?

Dali smo ponudu za klađeje na gol glavom na meču, a uz to i da oba tima daju gol glavom – gol-gol-glavom! Samo u Meridianu ćeš moći da staviš na tiket vreme prvog žutog kartona i vreme prvog kornera na meču, ili da se odjednom kladiš na tri tačna rezultata.

Ako ukombinuješ gol Marina i asistenciju Ebisilija dobićeš kvotu 50, a asistencija Firmina i dvocifren broj kornera na meču će ti utrostručiti dobitak.

Dok svi čekamo duel na “Enfildu” – verovao u Zvezdu ili ne – najveću ponudu na ovaj meč i najbolje kvote naći ćeš u Meridianu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime