Na Mundijal za 0,5 €? Da, moguće je!

Želiš na Svjetsko prvenstvo? Meridian te vodi na Mundijal za 0,5 €!

Potrebno je samo da odigraš tiket sa minimum tri para iz Meridian Mundijal lige i svaki će biti nova šansa za sjajnu avanturu.

Konačno smo dočekali da vidimo i Srbiju na Svjetskom prvenstvu, a zašto i ti ne bi zajedno sa “Orlovima” odleteo do Rusije?

Oduvek si sanjao da vidiš najbolje svjetske fudbalere na jednom mestu, da uživo gledaš majstore na delu! Uvek si želeo da iskusiš atmosferu najvažnijeg sportskog događaja na planeti, da budeš među malobrojnim srećnicima koji su iskusili magiju Svjetskog prvenstva.

32 tima, isto toliko dana, 12 stadiona i 736 najboljih fudbalera na svjetu! A sada ti je samo jedan tiket potreban da bi im se pridružio i preleteo 5.500 kilometara dugačak put do Rusije.

Hoće li Lionel Mesi konačno uspeti da osvoji trofej sa Argentinom? Da li moćna Nemačka može  da prvi put u istoriji osvoji Mundijal dva puta zaredom? Da li će Kristijano Ronaldo posle uspeha na Evropskom prvenstvu uspeti da uzme još jedan trofej sa Portugalom ili će Nejmar odvesti Brazil do zlata?

Pitanja je mnogo, a odgovore na njih potraži na licu mesta!

Svaki novi tiket je nova šansa za odlazak na najvažnije fudbalsko takmičenje, pa šta onda čekaš? Zabavi se sjajnom ponudom mečeva u Meridian Mundijal ligi.

Rusija je na tiket od tebe!