Mladi navijač Hadersfilda: ’’Bio je dobar, povećajte mu platu!’’

Često, posebno mi ovde na Balkanu, zaboravimo šta treba da radi pravi navijač. Kupovina karata, sitnice iz klupske prodavnice za praznike i podrška omiljenom timu.

Često, posebno mi ovde na Balkanu, zaboravimo šta treba da radi pravi navijač. Kupovina karata, sitnice iz klupske prodavnice za praznike i podrška omiljenom timu. Jedan navijač Hadersfilda je uživao u predstavi svog tima protim Mančester Junajteda a zatim imao i molbu za čelnike kluba.

Mali Adam je bio na utakmici sa tatom. Hadersfild je savladao Mančester junajted, što je bilo prvoklasno iznenađenje za sve pa i za Žozea Murinja. Zbog naših fantazi timova dobra stvar je bio pogodak Arona Muja na tom meču. On je tim pogotkom doveo svoj tim do prednosti ali i oduševio Adama.

Čempionšip mečevi – kvote su već na sajtu!

Dečak je na toj utakmici pronašao 5 funti, koje su ispale nekom od navijača, ali pošto je lepo vaspitan nije ih prigrabio za sebe. Naučen je da ne sme da uzme stvari koje nisu njegove pa je pare dao tati, da ih pričuva. Samo dok on ne napiše pismo.

I napisao ga je, adresirao i poslao gospodinu Šonu Džarvisu, direktoru u fudbalskom klubu Hadersfild. Imao je jednu molbu, da gospodin Vagner dozvoli Aronu Muju da uzme tih 5 funti, kao neočekivanu povišicu, jer je protiv Junajteda odigrao odličan meč!

Bravo Adame i bravo Arone. Koliko bodova smo na fantaziju osvojili zbog ovog čoveka, mogli bismo i mi da pošaljemo bar po funtu ili dve.

Mečevi Premijer lige se igraju za vikend ali su kvote dostupne odmah!

Hadersfild je u dosadašnjih devet kola zabeležio tri pobede, tri remija i tri poraza. Sa 12 bodova su na 11. poziciji i trenutno imaju četiri boda više od Evertona, ekipe koja je ispod crte, na 18. poziciji.