„Novak je postigao nezamislivo“

Kecmanović
Kecmanović uoči Serbia opena govorio i o Novaku (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

U Beogradu je upravo otvoren teniski turnir Serbia open, na kome između ostalog od srpskih igrača učestvuje i Miomir Kecmanović.

Uoči turnira, Kecmanović je istakao da uživa, te da ima vremena za porodicu i prijatelje.

Inače, jedan od trenera mladog Kecmanovića je Argentinac David Nalbandijan.

-Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje- rekao je Kecmanović.

Međutim, Miomiru šljaka nije omiljena podloga.

-Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton-

Prema žrebu, postoji mogućnost za susret sa Novakom Đokovićem.

-Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak-, zaključio je Kecmanović.

Počinje Serbia open: Novak predvodi elitu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski Kutak SPECIJAL | BLOOPERS #01

6 KOMENTARA

  1. Kecmanovic igra jak odobri pogotovu u zadnje vreme i šljaka je podloga koja mu odgovara to je i sam izjavio ,verujem da će pružiti i pvde dobre partije ali da se kao i svi pribojava mogućeg susreta sa Novakom ..

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime