REŠENJE NA POMOLU: I Milošević i Stojković dobijaju funkcije

milošević-stojković-fss-selektor
I Milošević i Stojković blizu funkcije (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©)

Fudbalska reprezentacija Srbije i dalje nema selektora, a ovih dana se priča najviše o dva imena. To su Dragan Stojković Piksi i Savo Milošević.

Navodno, prvo je Stojković “ispao” iz konkurencije zbog finansija, pa je u prvi plan izbio Milošević. Povodom tih spekulacija oglasio se i Marko Pantelić, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

-Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FSS da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od severa do juga, želi Dragana Stojkovića za selektora – kazao je za Tanjug Pantelić, i dodao da su razgovori obavljeni.

REŠENJE NA POMOLU: I Milošević i Stojković dobijaju funkcije
Marko Pantelić, Slaviša Kokeza i Nenad Bjeković (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©)

-Mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Stojković je bio i ostao naš prvi izbor.

-Razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se on prihvatio selektorskog posla. Ne želim ni gram sumnje u našu iskrenu želju da poverimo ovu odgovornu funkciju legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala.
-Očekujemo narednih dana odgovor, nadamo se pozitivan. To je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora.

Savez nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. Sve bi, dakle, trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, jer iskreno više nemamo vremena da čekamo, mora uskoro da se izađe sa definitivnim predlogom pred IO FSS – zaključio je Pantelić.

Nešto kasnije, pojavila se i nova informacija, doduše nezvanična. Kako saznaju Novosti, i Milošević i Stojković će da dobiju funkciju. Milošević bi prema tom planu trebalo da bude selektor, a Stojković u ulozi savetnika.

Na taj način Stojković bi bio u Savezu, ali ne bi ostao bez plate koju i dalje prima u kineskom Gvangdžou RF.

“Orlove” uskoro očekuje turneja, a kvalifikacije za Mondijal u Kataru će početi u martu.

DAN KADA SE RODIO “VEČITI DERBI”: Padao je sneg, ali i golovi

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 26 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

7 KOMENTARA

  1. Savo selektor,a Piksi savetnik da ne bi izgubio milione iz Kine,ovo vise postaje mucno i za gledanje i za slusanje,samo kada vidim ovog Kokezu i Marionetu Pantelica nije mi dobro,a jos gore kada covek pocne da ih slusa,da se najezis

  2. Dovoljno je Piksi pametan čovek da se ne odrekne miliona u Kini da bi došao ovde kako bi se dohvatio ćorava posla za male pare i još da radi vezanih ruku a da jedino za rezultat ima ukaljani obraz.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime