Miloš Krasić: Ne mogu da prežalim Australiju, trebalo je da više radim na sebi

Miloš Krasić, bivši reprezentativac Srbije koji je sa selekcijom Radomira Antića učestvovao na čuvenom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine i nekadašnji član moskovskog CSKA i Juventusa, bio je novi gost u emisiji Meridian UŽIVO u kojoj je govorio o najvažnijim momentima u svojoj karijeri, ali i o mnogim drugim stvarima.

https://youtu.be/1NJBtC-JjgQ

Krasić je otkrio niz zanimljivih detalja iz fantastične sedamnaestogodišnje karijere koja još uvek nije formalno završena. Govorio je nezaboravnim partijama u Moskvi i epizodi sa Armejcima, ali i o svemu što se dešavalo pre toga, transferu u Juventus i teškoj povredi lože u Fenerbahčeu, a veliki deo emisije posvećen je državnom timu i nastupima Orlova na Mundijalu u Južnoj Africi.

Nekada jedan od najtraženijih fudbalera na planeti ističe kako još uvek ne može da prežali odlučujući duel sa Australijom na pomenutom Svetskom prvenstvu, kao i one propuštene šanse već na startu meča, a ujedno navodi da mu je to najteži momenat u čitavoj karijeri.

Miloš Krasić: Ne mogu da prežalim Australiju, trebalo je da više radim na sebi

Sada već 34-godišnji krilni fudbaler otkriva da je napravio grešku kada je odlučio da ostane u Juventusu po dolasku Antonija Kontea, iako je imao drugih ponuda, uključujući onu od Lacija, nadajući se da će dobiti šansu posle sjajne debitantske sezone u dresu Stare dame.

Takođe, Krasić je objasnio i zbog čega je proveo čak šest godina u Rusiji sa CSKA, a tom prilikom je govorio i o mnogim vrhunskim fudbalerima sa kojima je sarađivao. Jedan od njih je i Vagner Lov o kojem je Krasić imao mnogo toga zanimljivog da ispriča.

Kladi se na mečeve engleske Premijer lige!

Pored toga, doskorašnji fudbaler poljske Lehije podvlači i koliko mu je bilo teško kada je doživeo povredu lože malo nakon prelaska iz Juventusa u Fenerbahče, a dodaje i da nigde na svetu ne postoji takav fanatizam poput onog među turskim navijačima.

Krasić je pričao i o avanturi u Poljskoj, saradnji sa Radomirom Antićem, kao i o tome zašto nikada nije zaigrao za Crvenu zvezdu ili Partizan, izneo je svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u reprezentaciji, a govorio je i o vremenu provedenom u novosadskoj Vojvodini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime