VUČELIĆ SE KONAČNO OGLASIO: Kovid-plata, prevara Asana, ponuda iz Emirata…

milorad vučelić-takuma asano-partizan
Milorad Vučeli je govorio i o Asanu (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

Crno-bela “afera” sa Partizanom i Takumom Asanom i dalje ne jenjava. Sada se, konačno, oglasio i predsednik kluba, Milorad Vučelić.

Naime, Vučelić tvrdi da je Partizan maksimalno izigran od strane Asana, ali da mu neće dozvoliti da ostvari svoje namere.

– – Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud – rekao je Vučelić za Večernje novosti.

Jedna od teza vezana je za odbijanje Asana da pređe u redove kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

takuma asano-partizan-iliev-stojković
Asano se našao na udaru doskorašnjih saradnika (FOTO: Starsport)

– Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi “kovid plata” umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao. Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio – rekao je Vučelić i dodao:

– Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni “stampedo” protiv Partizana – zaključio je prvi čovek crno-belih.

Na kraju se Vučelić dotakao i najave borbe protiv fudbalske mafije.

– Partizan daje apsolutnu podršku toj borbi, želimo regularan fudbal u Srbiji. I to je nešto što mora da se desi i na kraju ovog prvenstva, i sledeće i u svakoj narednoj sezoni – jasan je Vučelić.

SRPSKA LIGA NAJRUŽNIJA I NAJTUŽNIJA NA ZEMALJSKOJ KUGLI! Rade Bogdanović se ponovo oglasio i imao šta da kaže!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

 

4 KOMENTARA

  1. Druže 50% manja plata i ni to ne isplacujete i čudite se sto čovek neće da igra , nije Partizan Onter niti će ikad biti ,tamo su već našli investitore i nive vlasnike klubova koji će do poslednjeg € isplatiti sve igračima dok to ovde nije slucaj ,lopova koliko hoces jedino sto znaju je da lazu i varaju

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime