NOVI ZADATAK: Mažić se seli u Rusiju?

milorad-mažić
Mažić na ceni foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pokušala je Srbija pre nekog vremena da vrati Milorada Mažića sa Kipra i ponudi mu funkciju predsednika Sudijske komsije. U FSS-u nisu uspeli u toj nameri, ali bi zato isto to da probaju Rusi!

Naime, u najvećoj zemlji sveta nisu bili zadovoljni kako tu funkciju obavlja bivši sudija Viktor Kašai sa kojim je raskinut ugovor godinu dana pre isteka saradnje.

Preuzmi Meridian sport aplikaciju i odmah dobijaš neverovatan i potpuno besplatan bonus od 2.500 RSD za klađenje!

Trpeo je Kašai veliki pritisak zbog slabih rezultata i na kraju je sam podneo ostavku zbog čega je ime Mažića isplivalo u prvi plan.

Nije tajna da su u Rusiji i ranije razmišljali o Mažiću, ali iz ovih ili onih razloga se kockice nikada nisu poklopile…

Ono što je sada najveći problem je Mažićev ugovor sa Kipranima. Na Ostrvu su izuzetno zadovoljni kako Srbin radi. Sa njim je tamošnji fudbal podignut na znatno viši nivo i uopšte nemaju nameru da ga puste.

Kipranima doduše ne ide u prilog što su Rusi spremni da plate ogromnu cifru samo kako bi privoleli Mažića, mada je hleb i pogača i dalje u njihovim rukama.

Videćemo u narednim danima kako će se ova situacija razrešiti. Ukoliko Mažić ne dođe u Rusiji su spremili i opcije B i C što predstavljaju Italijan Nikola Ricoli i Holanđanin Bjorn Kujpers.

PREDSEDNIK BRAGE: U našoj grupi nema velikih imena!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Napravili smo ozbiljno minsko polje u srpskoj košarci! | Goran Grbović | Meridian Sport Fokus Podkast S1EP21

11 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime