MILOJEVIĆ POSLE APOLONA: Zadovoljan sam stvarima koje smo radili

Trener Zvezde Vladan Milojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

Crvena zvezda je odigrala nerešeno 1:1 protiv Apolona, a trener crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan onim što je ekipa prikazala.

– Bila ja ovo dobra utakmica. Malo su vremenski uslovi u ovom periodu godine u Austriji teški, smetali su i nema i Apolonu.

Ovo je još jedna provera sa odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igri. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti.

Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali. I ovog puta želeli smo da pojedinim fudbalerima damo veću minutažu kako bismo imali četiri dana da odmorimo i pripremimo narednu utakmicu.

MILOJEVIĆ POSLE APOLONA: Zadovoljan sam stvarima koje smo radili
Milojević je zadovoljan kako je Zvezda izgledala protiv Apolona (FOTO: FK Crvena zvezda)

Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi fudbaleri igraju po 90 minuta – rekao je Milojević.

Imao je strateg šampiona Srbije reči hvale za rivala.

– Apolon je jako dobra ekipa, mogli ste to da vidite i danas. Imaju dosta stranaca.

U žaru borbe se dese i grublji startovi, ali sve je u redu sa mojim igračima.

NOVI REMI ZVEZDE: Milunović sprečio poraz crveno-belih

Videli ste neke situacije koje bi kod nas u prvenstvu bile okarakterisane kao faulovi, ovde nisu, ali to sada nije ni bitno.

Oba gola postignuta su posle prekida.

Imamo problem sa ofanzivnim prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše.

Još uvek su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo.

Imali smo dosta prilika da ugrozilo protivnički gol. Isti je slučaj i sa defanzivnu prekidima.

Mnogo lako pravimo faulove, posebno u određenim zonama, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije – poručio je Milojević.

Podsetimo, crveno-beli naredni meč igraju 29. juna protiv Zenita u Salcburgu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime