Milivoje Ćirković i Dule Savić vas vode na Mundijal!

U sredu, 28. februara u 18 časova, u našoj sledećoj emisiji saznaćemo ko je naredni dobitnik u okviru velike akcije “Meridian Mundijal”, a veliki trenutak za jednog od naših igrača dočekaćemo sa bivšim fudbalerima Crvene zvezde i Partizana. U goste nam stižu Milivoje Ćirković i Dule Savić!

Akcija “Meridian Mundijal” iz dana u dan privlači sve više pažnje među našim igračima, pa smo vam za naredno izvlačenje sledećeg putnika u Rusiju pripremili veliko iznenađenje.

Nekoliko puta nam je bilo zadovoljstvo da se družimo i razgovaramo sa našim dobitnicima kojima smo lično uručivali nagrade. Sledeće srede saznaćemo ko će biti novi srećnik koji će imati priliku uživo da gleda Svetsko prvenstvo na kojem će učestvovati i Srbija.

Nagradna igra “Meridian te vodi na Mundijal” postaje sve zanimljivija, što potvrđuje i veliki broj odigranih tiketa iz “Meridian Mundijal” lige. Ono što je najbolje u celoj promociji jeste to što tiket ne mora da bude dobitan!

Milivoje Ćirković i Dule Savić vas vode na Mundijal!

Jedini uslov za učestvovanje u velikoj akciji jeste da odigrate tiket sa tri para iz specijalne “Meridian Mundijal” lige. Sada je prava prilika da posetite jedan od naših lokala ili jednostavno da se ulogujete ili registrujete na naš sajt i sa minimum 50 dinara “uložite” u svoj put na najveći sportski događaj na planeti.

Dejan iz Pirota, jedan od naših prethodnih dobitnika, bio je oduševljen kada je saznao da će prisustvovati predstojećem Svetskom prvenstvu, a kada smo otišli da mu uručimo nagradu poručio je da za “svakog igrača postoji šansa”.

Iako nije važno da li će vaš tiket biti dobitan kako biste dobili kartu za Rusiju, do sada smo imali prilike da vidimo i nekoliko ogromnim dobitaka, što potvrđuju i dve neverovatne dobitne kombinacije iz Bara, odnosno Čačka sa ukupnom kvotom 1800.

Sada je vreme da obradujemo novog igrača. Budite uz nas u sredu od 18 časova, uživajte u razgovoru sa dvojicom bivših fudbalera “večitih rivala” i saznajte da li ćete se baš vi sledeći družiti sa ekipom Meridiana na simboličnom uručivanju “zlatne” karte!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime