JOŠ JEDNA MEDALJA STIGLA U BEOGRAD: Sebić počastvovan što je obradovao Srbiju!

Sebić stigao u Beograd (FOTO: OKS)

Srpski strelac Milenko Sebić vratio se u Beograd sa bronzanom medaljom sa Olimpijskih igara u Tokiju!

Nakon medalja koje su osvojili Damir Milec, Milica Mandić, Tijana Bogdanović i srpski basketaši, još jedno odličje “doletelo” je u glavni grad Srbije.

Milenko Sebić je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio serbrnu medalju i tako postao jedan od sportista koji je obradovao naciju.

– Za mene je bila velika čast da se borim za Srbiju na Olimpijskim igrama. Dobio sam veliki broj poruka podrške, zahvaljujem se svima koji su navijali za mene i za naš olimpijski tim –  izjavio je srpski strelac.

Osvajač medalje u Tokiju objasnio je koliko je bilo teško doći do samog finala.

Svako naše takmičenje je teško, i svi strelci koji se pojave na takmičenjima su strelci koji su veoma visoko plasirani. Znao sam da sam da moram da se borim do samog kraja, a to je borba i sa samim sobom, znao sam da sam taktički spreman, samo je trebalo da izdržim do poslednjeg hica.  Kada sam ispalio poslednji hitac, znao sam da je to to, i tako je i bilo – dodao je Milenko Sebić.

milenko-sebić-medalja-beograd
Milenko Sebić se vratio u Beograd sa bronzanom medaljom na Olimpijskim igrama! (FOTO: OKS)

Dragan Donević, selektor za pušku je izjavio da je prezadovoljan uspehom streljačke reprezentacije Srbije na Igrama u Tokiju.

Milenkov uspeh može biti iznenađenje za vas, ali za nije. Kvalifikacije je uradio sjajno, a finale još bolje. Milenko dolazi na trening dva sata ranije, i odlazi posle svih.  Na Igrama je 19 zemalja osvojilo medalju, mi smo peta zemlja u Evropi,  a sedma u svetu sa osvojenim medaljama i finalima koje smo ostvarili. Čestitam celoj streljačkoj reprezentaciji, ovo je istorijiski uspehizjavio je Donević.

Ko će od srpski sportista doneti novu medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju?

SRBIJA IMA NOVOG HEROJA: Ko je Milenko Sebić?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 
 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime