Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je akciju podele sezonskih karata medicinskim radnicima. Sada je kapiten šampiona Srbije, Milan Borjan, karte uručio medicinarima u Zemunskoj bolnici.

Pre svega, Borjan se zahvalio lekarima, sestrama i ostalom osoblju na radu i trudu u borbi sa korona virusom.

-Zvezda je uvek imala veliko srce, to je pokazala mnogo puta. Svi zvezdaši treba da budu ponosni. Mi kao igrači učinićemo sve što je do nas kako na terenu, tako i van njega da pomognemo. Zahvalio bih se svim medicinarima na ogromnom trudu u borbi protiv korona virusa. Svakodnevno se bore za zdravlje građana, mnogo im dugujemo zbog toga i čitava država treba da bude ponosna na njih-, naglasio je Borjan i poslao poruku navijačima:

-Naši navijači su uvek uz nas, nadam se da će se situacija uskoro smiriti kako bi mogli da nas bodre sa tribina. Zahvalio bih im se na ogromnoj podršci, fenomenalnoj koreografiji na prethodnoj utakmici i u ovakvoj teškoj situaciju našli su način da budu uz nas. Siguran sam da će nastaviti da nas podržavaju i u narednom periodu a mi ćemo da ostavljamo srce na terenu-

Zahvalnost zbog gesta i poruku koju šalju ovim potezom iz Zvezde, izrazio je i načelnik ginekologije u Zemunskoj bolnici, Nebojša Jovčić.

-Mnogo nam znači podrška Crvene zvezde. Želeo bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih u Zemunskoj bolnici, ovo je velika stvar za nas. Lepo je što vidimo da u ovim teškim trenucima, klub za koji navijamo želi da nas podrži i pomogne, a mi ćemo sa svoje strane podržavati njihove sportske uspeha, kao što je to bilo pre nekoliko dana-, naveo je Jovčić.

“Ko pamti pobede u derbijima kada je Zvezda bila šampion Evrope i sveta?”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI – Priče iz kraja #09

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime