Srpski stručnjak Siniša Mihajlović veliki je prijatelj sa fudbalerom Milana, Zlatanom Ibrahimovićem, a njih dvojica bi mogli da se late mikrofona.

Miha i Ibra imaju odličan odnos i često se međusobno šale, pa bi tako mogli da ih vidimo u potpuno drugačijem izdanju od uobičajenog.

Navikli smo da ih gledamo sa loptom, međutim, u Italiji se poslednjih dana sve češće priča da bi zajedno mogli da učestvuju na čuvenom muzičkom festivalu Sanremo, od 2. do 6. marta.

Mihajlović je to potvrdio i najavio šou.

– Ibra i ja, dva ciganina na bini… Ne znam šta će da se ispasti od toga. Dve stvari koje radim najgore su igranje i pevanje. A radio sam obe ove godine. Zlatan je malo bolji od mene, mada sam čuo kako peva jednu srpsku pesmu na video snimku. Nadam se da ipak možemo da pevamo na plejbek na Sanremu – rekao je Mihajlović.

Zlatan-o-fotografiji-u-dresu-švedske-mihajlović-pevanje
Kako li će zvučati u duetu Mihajlović i Ibrahimović? (FOTO: Alexander Hassenstein/Getty Images)

Kako Ibrahimović peva hit Nade Topčagić, poslušajte OVDE.

Proslavljeni srpski fudbaler je otkrio da mu je omiljena pesma “Vagabondo” od Nomadija. Takođe, Mihajlović je dosta dobro upoznat sa italijanskom muzikom.

– Znam Ćezarea Kremonina, Đanija Morandija, Erosa Ramacotija, Bjađija Antonaćija, Antonela Venditija… Ali lako vam je u Italiji da pričate o muzici, ovde imate ponešto za sve ukuse – naveo je Mihajlović.

Jedno je sigurno, sa Mihajlovićem i Ibrahimovićem, šou je zagarantovan.

Nema nikakve dileme da će oni biti u centru pažnje na tom muzičkom festivalu.

POKLON KVOTA: Vlahović i Milenković “stavljaju u džep” napadače Specije, kec 2.05 samo u Meridianu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: CRVENA ZVEZDA vs AC MILAN | Meridian PES Predictor #36 | @Beki

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime