Porodica Šumaher primorana da proda kuću

mihael sumaher-problemi-kuća
Porodica Šumaher u velikom problemu (FOTO: Mandatory Credit: Clive Mason/Getty Images

Porodica Šumaher nalazi se u velikim finansijskim problemima.

Zdravstvena situacija bivšeg vozača Ferarija je i dalje vrlo teška i legendarni vozač Formule 1 i dalje zahteva veliku i skupocenu negu.

Nekadašnji sedmostruki šampion Formule 1 i nalazi se u teškom zdravstvenom stanju posle nesreće na skijanju koju je doživeo još u decembru 2013. godine, a sada su se pojavile nove informacije vezane za njegovu porodicu.

Supruga Mihaila Šumahera rešila je da proda njihov zajednilki ranč za gotovo 6.000.000 evra!

Ovu vest donosi nemački magazin “Bunte”, a godinama unazad su postojali navodi u medijima da su troškovi za lečenje legendarnog vozača izuzetno skupi i da je njihovoj porodici potrebno da pažljivo vode računa o finansijskoj situaciji.

Moguće je da je zbog toga Korina Šumaher rešila da oglasi imanje na prodaju za 5.870.000 evra, koje se nalazi kraj jezera Ženeva i prostire na dva hektara, odnosno oko 20.000 kvadratnih metara.

Mihael i Korina su ovo imanje kupili za oko 3.500.000 evra kada je Šumaher bio na pragu osvajanja pete titule prvaka sveta, na kojem se nalazi i velika konjska farma.

Međutim, kako je Mihael Šumaher već godinama u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i bračni par Šumaher u njemu ne može da uživa zajedno, ovo imanje bi sada moglo da bude prodato.

Fetel karantin proveo na farmi

Obavezno pogledajte:CRVENA ZVEZDA vs PARTIZAN | Meridian PES Predictor #48 | @Beki

3 KOMENTARA

  1. Strasno u kakvoj situaciji su se našli , ova nesreća donela je pored njegovom zdravlja koje je maksimalno ugroženo i dodatne porodične probleme ,zalosnooo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime