Meridianbet fantasy: Siti, Sterling, stotka!

MEridianbet fantasy Rahim Sterling
Getty images

Rahim Sterling je definitivno prvo ime ovonedeljnog kola u Meridianbet fantasy ligi! Sva tri prvoplasirana tima su ga imala, a u dva je bio kapiten.

Prvoplasirani je bio Aleksandar Dokić sa neverovatnih 116 bodova, iako mu Sterling nije bio kapiten. Traka je stajala oko ruke Serhiju Agueru, kome su društvo u napadu pravili Vilson i Morata.

PREMIJER LIGA – PONUDA JE SJAJNA! KLADI SE!

Ričarlison za Everton igra špica, ali se i dalje u fantaziju vodi kao vezista, tako da je sada on opet sjajna opcija u timu, a Marsijal i Felipe Anderson su zaokružili sjajno kolo za vezni red našeg prvaka ove nedelje.

Meridianbet fantasy: Siti, Sterling, stotka!

Drugo mesto sa dva boda manje imao je Miroslav Kaličanin. Neverovatnih 42 boda doneo je Sterling kao  kapiten, a i on je u timu imao Aguera, Ričarlisona i Alonsa. Da je Miroslav u svoj tim umesto Firmina ili Azara ubacio Rubena Neveša bio bi prvi, ali i ovako je odlično prošao!

Meridianbet fantasy: Siti, Sterling, stotka!

Poslednje treće mesto u trci za bonus otišlo je Jedinstvu iz Mančestera. Sterling, Aguero, Ričarlison, te Azar i Alonso su se našli u ovom timu. Tu su i Arnautović i Vilson, a na golu je briljirao Kasper Šmajhel sa osam bodova!

Meridianbet fantasy: Siti, Sterling, stotka!

Ova tri igrača su dobila bonuse u našoj Meridianbet fantasy ligi, a i ti možeš da joj se pridružiš. Kod za ulazak je 68404-643566 i posle svakog kola delimo tri bonusa!

Budi najbolji i kladi se na naš račun!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime