Meridianbet fantasy: Sedmi na svetu je u našoj ligi! A ko je dobio bonus?

Fantasy prvo kolo
Mane ima razumevanja za treutno situaciju (FOTO: Laurence Griffiths/Getty Images)

Gotovo je i prvo kolo naše Meridianbet fantasy lige a rezultati su fantastični! Moramo se pohvaliti da je prvoplasirani u našoj ligi prvi u Srbiji i sedmi na svetu!

U pitanju je Vladimir Jelenić sa njegovim timom Lion UTD. Neverovatnih 133 boda skupio je ovaj majstor koji je na startu iskoristio bench boost i sa klupe dobio čitavih 37 bodova! Neverovatan rezultat je još bolji kada se zna da su Vladimira “izdali” napadači koji su mu doneli samo četiri boda.

Ipak komplet odbrana je donela bodove – od golmana Fostera i De Hee, do Van Anholta, Robertsona, Bertrana i Čarlija Danijelsa. Kapiten Mane je bio fenomenalan i sa dva gola i tri bonus boda doneo je sjajnih 32 boda, a Pereira i Frejzer su takođe bili dvocifreni. Sa klupe su Zaha i Mendi doprineli ekipi i Vladimir je dobitnik našeg prvog bonusa ove sezone.

KOD ZA NAŠU LIGU JE 68404-643566

Naravno da se i dalje možeš priključiti našoj fantasy ligi! Primamo nove članove u našu ligu koja već sada broji preko 1.500 timova i svi imaju šansu za bonus. A bonus je u prvom kolu dobio i Nikola Šćekić sa timom Udobna Šegica.

Imao je 118 bodova, a jedini koji nije doneo bodove je najskuplji u timu – Serhio Aguero. Sadio Mane je sa kapitenskom trakom imao sjajno kolo, a među pulenima koje je Nikola imao u timu bili su i Ruben Neveš, Mohamed Salah, Ričarlison, Patrik Van Anholt, Markos Alonso, dok je gol čuvao Ederson.

PREMIJER LIGA – KVOTE SU TU I ČEKAJU NA TEBE!

Sa pet igrača koji su ostvarili dvocifren učinak ovaj tim bi u svakoj drugoj ligi bio prvi, ali s obzirom na sjajno iskorišćeni bench boost – Nikola se zadovoljio drugim mestom.

Treće mesto i poslednji bonus otišao je u ruke Branislav Điknić. Njegovi Redsi su ostvarili rezultat od 105 bodova . On bi još bolje prošao da nije bio jedan od mnogih koji su ostavili Van Bisaku na klupi. Tri defanzivca su ostvarila preko 10 bodova, kapiten Salah je bio sasvim solidan, a Sadio Mane i Ričarlison su imali fenomenalno kolo.

U napadu je nažalost samo Zaha bio odličan, ali je i to bilo dovoljno za sjajan rezultat i bonus!

KOD ZA NAŠU LIGU JE 68404-643566

Našim dobitnicima poručujemo da se jave našem korisničkom servisu putem Vibera, Whatsappa, na čet ili putem kol-centra kako bi im bonusi bili uplaćeni.

Svim onima koji žele da nam se pridruže – kod za našu ligu je 68404-643566, a kada sastavljate timove pogledajte naše saveze na najbolje golmane, defanzivce, veziste i napadače!

Takođe ispratite i emotivne ispovesti dvojice ljudi kojima fantasy donosi sreću i tugu uz naš fantasy dnevnik!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime