Meridianbet fantasy: Napeto oko stotke, mnogo heroja u ovom kolu!

Meridianbet fantasy
(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Još jedno kolo Premijer lige je iza nas, a sa njim i još jedno kolo Meridianbet fantasy lige. Ko je ovoga puta dobio bonus?

Opet su naši najbolji igrači koketirali sa stotkom, ali ipak niko nije imao sto poena. Najbliži je bio Miroslav Pujić sa timom Pujilski i 98 bodova. On je zapravo i mogao do 100 bodova, ali su ga dve stvari koštale toga. Prva je promašen zicer Kaluma Vilsona u 86. minuta meča – da je dao gol imao bi bodove za njegov gol i za asistenciju Frejzera. Drugi način je bio da mu je umesto Frejzera u timu bio Medison. Ovako mu je šest bodova ostalo na klupi

ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA! PONUDA JE SJAJNA

Ostao je na “samo” 98 bodova. Jedina dva čoveka koji mu nisu doneli bodove su Frejzer i Alonso, a ključni tim su bili Vulvsi. Bio je pametniji od nekih koji pišu fantasy dnevnik, pa nikoga nije ostavio na klupi, a Patrisio,Doerti i Himenez su doneli zaedno 27 poena!

Meridianbet fantasy: Napeto oko stotke, mnogo heroja u ovom kolu!

Siti je takođe bio ključan za Miroslavovu pobedu – Sane i Aguero su solidno doprineli rezultatu, a bilo je potrebno hrabrosti da se stavi kapitenska traka Sterlingu. Na kraju je upalilo.

ZAIGRAJ NAŠU MERIDIANBET LIGU! KOD JE 68404-643566

Drugo mesto sa dva boda manje uzeo je Nikola Kanić sa timom losers13. Kod njega je ključan bio Totenhem, sa Tripijeom u odbrani i Kejnom sa kapitenskom trakom. Dominirali su plavi dresovi u ovoj postavi – od sjajnog Megvajera sa 18 poena, preko Azara i Kovačića u veznom redu, do Vardija u napadu. A u odbrani je tu bio i Luka Dinj!

Meridianbet fantasy: Napeto oko stotke, mnogo heroja u ovom kolu!

Ovde samo trojica nisu doprinela rezultatu – Keita i Aleksander – Arnold iz Liverpula, kao i Aleksandar Mitrović. No to je bilo i više nego dovoljno za bonus i drugo mesto u našoj fantasy ligi.

VEĆ SU IZAŠLE KVOTE ZA NAREDNO KOLO PREMIJER LIGE 

Treće mesto je pripalo Mladenu Vojinoviću i njegovom timu Rokenrola. Tripije, Voker, Megvajer i Doerti su činili zastrašujuće jaku odbranu! Trebalo je hrabrosit ostaviti trojicu vezista na klupi, ali se na kraju isplatilo.

U napadu su Kejn sa kapitenskom trakom i Aguero doneli sasvim dovoljno bodova, a oba golmana koje je Mladen imao doneli su po 6 bodova.

Meridianbet fantasy: Napeto oko stotke, mnogo heroja u ovom kolu!

Ovo fantasy  kolo je imalo mnogo sjajnih igrača, a ako misliš da u sledećem ti možeš da budeš među najboljima – pridruži se našoj Meridianbet fantasy ligi. Kod je 68404-643566.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime