Meridianbet fantasy: Kako do 121 boda u očajnom kolu!

Meridianbet fantasy
(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

U Meridianbet fantasy ligi svake nedelje neko iskoči, a ovoga puta imamo zaista neverovatan rezultat! U kolu u kome su mnogi podbacili – imamo trocifrene timove!

Ivan Vasić je iskoristio Bench Boost koji mu je doneo 18 bodova, a i bez njega bi imao preko 100 bodova! On je došao do impozantnog 121 boda.

PREMIJER LIGA – KVOTE SU NA KORAK OD TEBE!

Sa klupe su doprineli Fabijanski, Kapue i Jedlin sa po šest bodova, a Robertson nije igrao i on jedini nije imao učinak. Razočarala je i odbrana Vulvsa, ali su zato Met Rajan i Markos Alonso sasvim dovoljno doprineli.

Meridianbet fantasy: Kako do 121 boda u očajnom kolu!

Iskoristio je Ivan dobar dan Liverpula, Salah mu je bio kapiten, a Mane u timu. Rikardo Pereira je opet počeo da donosi bodove, a u napadu je samo Vilson imao zapažen učinak. Sasvim dovoljno za sjajan rezultat, prvo mesto u našoj ligi i bonus!

IGRA SE LIGA KUP – JOKAN JE NA MUKAMA!

Drugo mesto je otišlo u Crnu Goru kod Vučka Fatića. On je stigao do 107 bodova, ali bez ikakvih dodatnih bodova. Naravno da je i on u timu imao Manea i Salaha, a da mu je Egipćanin bio kapiten. Rajan Frejzer je doprineo sa 11 poena, a Kante je imao za njega sjajnih 6.

Meridianbet fantasy: Kako do 121 boda u očajnom kolu!

Sve kompletiraju defanzivci, opet Met Rajan na golu, uz Mendija i Alonsa u zadnjoj liniji za drugo mesto i još jedan bonus.

Naša Meridianbet fantasy liga još jednom ima četiri dobitnika jer su Vuk Miloš Petrović i Goran Božičić imali po 103 boda. Petroviću samo Mitrović, Van Bisaka i Doerti nisu doneli bodovi. Osim toga Ederson je imao osam bodova, a na klupi mu je sa šest poena ostao Fabijanski.  Da su dva golmana mogla u tim – ovo bi bilo još bolje!

Meridianbet fantasy: Kako do 121 boda u očajnom kolu!

A iako se Ektor Beljerin povredio Goran Božićić je prebacio 100 bodova. Ceo vezni red je odigrao sjajno i doneo bodove, Kalum Vilson je sa 13 poena bio sjajan, a da su napadači ili odbrana bili malo bolji mogao je i do drugog mesta.

Meridianbet fantasy: Kako do 121 boda u očajnom kolu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime