Meridian vodi na Mundijal – Ovoga puta četiri dobitnika!

Nakon mesec dana čekanja izvučeni su novi putnici za Rusiju. Tokom prvog dela emisije naš gost je bio Zoran Milinković. Nekadašnji igrač i trener Partizana pričao je sa nama o sportu a onda smo počeli sa nagradama.

Tokom drugog dela nam se pridružio Dragan, dobitnik nagrade u novembru. On već zna da ide na Mundijal a nekome je njegov boravak u studiju doneo sreću. Pogledaj ko su današnji dobitnici!

Da li će Juve savladati Kaljari?

Za razliku od prvog puta, sada smo imali četiri dobitnika. Podsećanja radi, tada su srećni dobitnici bili Aleksandar, Dragan i Branko. Meridian vodi na Mundijal akcija je i tokom decembra izazivala ogromnu pažnju a ovoga puta se i broj dobitnika povećao.

Prva današnja radost desila se u Kotor Varoši. Gradić nedaleko od Banjaluke je danas dobio putnika na Svetsko prvenstvo. To je Dario S, čiji je tiket uspeo da ispuni plan koji je igrač napravio. Za samo 1 КМ, koliko je uslov na teritoriji BiH, igrač je osvojio put u najveću zemlju na svetu!

Svakako da se i ulog od 0.5 evra isplatio! Dobitnik iz Crne Gore dolazi iz Igala. U kladionici Petlja izvučen je Dragan T. koji će narednog leta imati priliku da putuje. Svetsko prvenstvo u fudbalu, najveći sportski događaj na svetu, prolaziće pod njegovim budnim okom.

Pogodi tačan rezultat VBA – Arsenal!

Za trenutak smo ’’iskočili’’ iz kladionice i izvukli dobitnika sa interneta. Naravno, ukoliko niste znali, vredi pomenuti. I tiketi odigrani na internetu ulaze u izbor, svi mogu da osvoje putovanje. Ovoga puta je Nikola M. imao najviše sreće pa će on gledati Srbiju ili neku drugu reprezentaciju.

Listu, barem za ovaj put, zatvara jedan Zemunac! Luka G. je imao najviše sreće i u poslednji čas je izvučen. On je četvrti dobitnik u ovom izvlačenju i takođe će biti deo Mundijala u Rusiji. Ostaje mu samo da počne da planira put i da pakuje kofere.

Igraj i ti da bi išao u Rusiju!

Podsećamo vas da će naredno izvlačenje dobitnik u Meridian vodi na Mundijal nagradnoj igri biti 28. februara. Rusija neka se pripremi, navijači iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije stižu! Ako želiš da i ti budeš tamo, lako je. Jedan tiket, tri para i minimalna uplata od 50 dinara/0.5 evra/1 КM.