Meridian vodi na Mundijal: Marjan iz Smedereva ide u Rusiju!

Marjan iz Smedereva novi je srećni dobitnik u okviru akcije “Meridian vodi na Mundijal”. Našem dobitniku ostvariće se san da uživo posmatra mečeve Svetskog prvenstva u Rusiji ove godine samo zahvaljujući tome što je odigrao parove iz Meridian Mundijal lige.

Kako bismo mu čestitali na osvojenoj nagradi i predali mu tiket koji će mu omogućiti da bude deo najveće fudbalske svetske pozornice, otputovali smo u Smederevo i u njegovom srećnom prodajnom mestu popričali sa Marjanom.

“Nisam sanjao, ali sam verovao u to da mogu da dobijem nagradu. Bio sam na poslu, pa nisam mogao da se radujem kako bih se radovao inače u tom trenutku, ali je posle bilo ludilo. Slavilo se”, rekao nam je Marjan i dodao da je odigrao samo 10 do 15 tiketa pre nego što je saznao da je osvojio kartu za Rusiju.

I ti možeš na Mundijal!

Na pitanje koga bi najviše voleo da gleda na Mundijalu, srećni dobitnik u odgovoru nije mogao da izostavi Brazil, ekipu koja se pored Švajcarske i Kostarike nalazi sa Srbijom u grupi.

Takođe, Marjan veruje da će “Orlovi” uspeti da se plasiraju u narednu fazu takmičenja, a pred sam kraj razgovora optimistično prognozira bronzanu medalju za tim novog selektora Srbije, Mladena Krstajića, i poručuje da će nastaviti da igra tikete iz Meridian Mundijal lige.

Brojni naši igrači iz raznih krajeva u Srbiji imali su tu sreću da osvoje putovanje na Svetsko prvenstvo. Naš “autobus” za Rusiju postaje sve puniji, ali još uvek ima praznih mesta koje bi upravo ti uskoro mogao da popuniš.

Samo je potrebno da odigrate minimum tri para iz Meridian Mundijal lige, kao i da uplata na tiketu bude najmanje 50 dinara, 0.5 evra ili 1 KM. Ono što je sjajno jeste činjenica da tiket ne mora da bude dobitan!