Meridian vodi na Mundijal – Imamo prve dobitnike!

Završena je prva faza nagradne igre koju je organizovao Meridian a njen epilog su tri putnika na Svetsko prvenstvo u Rusiji! Tiket od pedeset dinara, tri para na njemu i na kraju – avionska karta u džepu!

Završena je prva faza nagradne igre koju je organizovao Meridian a njen epilog su tri putnika na Svetsko prvenstvo u Rusiji! Tiket od pedeset dinara, tri para na njemu i na kraju – avionska karta u džepu! Neko će večeras imati ogroman razlog da proslavi.

Meridianova nagradna igra je od početka delovala primamljivo igračima. Hiljade i hiljade odigranih tiketa su čekali današnje izvlačenje. Nekoliko minuta nakon žreba, kada smo saznali da da će Srbija igrati protiv Brazila, Švajcarske i Kostarike, krenuli smo da izvlačimo i naše dobitnike.

Izvlačenje ste mogli da pratite uživo. U studiju su bila dva Milana, Đurmez i Živadinović koji su režiji davali instrukcije tokom tih nekoliko minuta. Svi su, to je bilo očigledno, imali tremu. Prvi put u životu su nekoga slali na ovako dalek put. Ali, na jedno lepo putovanje, za koje se nadamo da će naši igrači prepričavati godinama.

Kada se brojčanik sa brojevima odigranih tiketa zavrteo, sigurni smo da su mnogi duboko udahnuli. On je posle nekoliko sekundi stao i to baš na tiket koji je odigrao Aleksandar S. iz Kozarske Dubice. Broj njegovog tiketa je 1154380164524 i on je tako postao naš prvi putnik u Rusiju! On je svoj tiket odigrao na polovini ove naše akcije, sredinom meseca tj. 14. novembra.

Uplati tiket i sačekaj izvlačenje!

Krenuli smo dalje sa izvlačenjem i stigli do Dragana P. Koji je svoj tiket uplatio na Novom Beogradu. Ovaj tiket je uplaćen 21. novembra pod brojem 1154388060837. Draganu je doneo veliku radost jer ga je odveo na jedan od mečeva koji će se narednog leta igrati u Rusiji. Pa, malo li je?

Nagradna igra se tek zahuktava!

Treći dobitnik, poslednji za ovo izvlačenje, odigrao je svoj tiket na Tuškom putu. Branko L. je pre samo tri dana uplatio tiket pod rednim brojem 1154395397377 i upravo mu je on doneo karte za Rusiju. Izvlačenje je tada završeno a novu priliku da se družimo imamo već za mesec dana.

Prvi dobitnici su tu, ti budi sledeći!

Akcija Meridian vodi na Mundijal je završena samo u ovoj fazi. Zapravo, ona je tek na početku i u narednim mesecima se očekuju novi dobitnici. Fenomenalne kvote u okviru lige Meridian Mundijal mogu ti doneti ogroman dobitak a minimalna uplata od 50 dinara ti može kupiti i kartu za Rusiju! Tri para na tiketu i možda ćeš Svetsko prvenstvo gledati uživo!