Meridian vodi na Mundijal: Dejan ide iz Pirota za Rusiju!

Prvih mesec dana akcije Meridian vodi na Mundijal obeležila su tri dobitnika a u drugom mesecu se taj broj povećao na četiri. Jedan od srećnih dobitnika je Dejan iz Pirota i on će narednog leta gledati najbolje svetske reprezentacije.

Da bismo upoznali dobitnika otputovali smo u Pirot. Simbolična predaja nagrade u kladionici u kojoj Dejan igra svoje tikete i gde su svi bili oduševljeni njegovim osvajanjem nagrade. Usledio je spontani aplauz kolega i prijatelja za našeg novog dobitnika.

A kako sam Dejan kaže, nije mnogo verovao da će baš on imati najviše sreće. ’’Osećaj je neverovatan, nada postoji ali se sada obistinilo. Za svakog igrača postoji šansa.’’ rekao je srećni dobitnik našoj ekipi koja je posetila jug Srbije.

Pogledaj Meridian Mundijal parove!

Kada je pitanje o tome koga bi voleo da gleda u Rusiji, dobitnik nema dilemu. Po njegovim rečima, bez konkurencije je Brazil, jedan od favorita za osvajanje Mundijala. Brazilci će biti u grupi sa našom selekcijom a Dejan misli da će ta dva tima izboriti prolaz dalje.

Meridianova ekspedicija za Rusiju je sve brojnija a i ti bi mogao da osvojiš putovanje na Svetsko prvenstvo! Potrebno je na tiketu imaš minimalno tri para iz Meridian Mundijal lige i da uplata na tiketu bude barem 50 dinara, 0.5 eura ili 1 KM.

Nadamo se da će srpski navijači koje Meridian šalje u najveću zemlju na svetu doneti mnogo sreće reprezentaciji Srbije. Optimizam vlada i svi su uvereni u to da će naša ekipa izboriti plasman u nokaut fazu takmičenja.