Meridian uživo – Kako zaista izgleda Svetsko prvenstvo?

Sada ste već navikli da vam pored najbolje ponude za klađenje pripremamo i mnogo propratnog materijala. Samo jedan u nizu nših projekata biće nova emisija. Njena prva tema je Svetsko prvenstvo a sagovornici su već bili učesnici najvećeg fudbalskog događaja!

Predstavljanje ćemo početi nekadašnjim reprezentativcem a kasnije i selektorom. Ljubinko Drulović je dres sa državnim grbom nosio 38 puta, između ostalog na jednom Svetskom i jednom Evropskom prvenstvu. U bogatoj igračkoj karijeri je nastupao za Slobodu iz Užica, Rad, Porto, Benfiku, Partizan…

Ko će biti Svetsko šampion?

Tokom igračke karijere je pet puta bio šampion Portugala i četiri puta je osvajao kup te države. Trenersku karijeru mu je obeležilo Evropsko prvenstvo za momke do 19 godina, kada je sa Srbijom osvojio prvo mesto.

Naš drugi sagovornik tokom emisije biće, slobodno možemo reći, doajen srpskog sportskog novinarstva. Čovek koji je godinama prenosio najbitnije fudbalske mečeve, od Lige šampiona do izveštavanja sa Mundijala. Nedostatak talenta za sport je pokušao da nadoknadi obrazovanjem, pa je usput završio Medicinski fakultet.

U karijeri je Miloš Šaranović bio kolporter, novinar, komentator, urednik i šta sve ne. Hobi mu je politika i često se bavio političkim prognozama u svojoj karijeri. Možda ćemo nešto slično, pogled na Mundijal iz drugačijeg, političkog ugla, čuti i uživo u emisiji.

Da dodamo malo navijačke strasti u studiju će biti i treći gost, koji će biti upravo to, navijač! Četvorica muškaraca, emisija uživo i priča o Svetskom prvenstvu. Ako vas to ne navede na informisanje o akciji Meridian Mundijal, ništa neće!

Ovo je Meridian Mundijal liga!

Čisto da podsetimo, ukoliko ima neko ko je zaboravio, Meridian ima akciju koja vodi na Mundijal! Potrebno je samo odigrati tiket sa tri para iz specijalno kreirane lige i uplatiti minimalno 50 dinara! Deluje kao odlična ponuda, neki od igrači su već iskoristili svoju šansu.

Prenos uživo, na našem jutjub kanalu, počinje u 19:00 a dužina trajanja nije definisana. Jednostavno, fudbal je nepresušna tema, a svi govornici mogu da pričaju satima. Koliko dugo će to potrajati, niko ne može sa sigurnošću da zna!

Naravno, i vi možete biti deo emisije pitanjima za goste. Koristite haštag #MeridianUživo i raspitajte se o svemu što vas zanima! Biće nam zadovoljstvo da u emisiji sagovornicima postavimo baš vaše pitanje!

Budi uz Meridian jutjub kanal, saznaj kako izgleda Svetsko prvenstvo iz različitih uglova! O Mundijalu i šansama Srbije na najvećem fudbalskom takmičenju govore ljudi koji su eminentni u svojim oblastima. Čak i nekoliko meseci pre nego što počinje – Meridian te vodi na Mundijal!